HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:37

YARALI KARACA TEDAVİ EDİLDİ

Fatsa İslamdağ mahallesinde aniden bir bahçeden yola çıkan Karaca otomobil çarpması sonucu yaralandı. Fatsa İslamdağ mahallesinde aniden bir bahçeden yola çıkan Karaca otomobil çarpması sonucu yaralandı. vatandaşların ihbarı üzerine K
YARALI KARACA TEDAVİ EDİLDİ

Fatsa İslamdağ mahallesinde aniden bir bahçeden yola çıkan Karaca otomobil çarpması sonucu yaralandı.

Fatsa İslamdağ mahallesinde aniden bir bahçeden yola çıkan Karaca otomobil çarpması sonucu yaralandı. vatandaşların ihbarı üzerine Karaca’ya ilk müdahale için olay yerine Fatsa Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayvan Ambulansı geldi ve Karaca’yı ilçe merkezine götürdü. Fatsa Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Veteriner Hekim Ebru Biçim burada 4 yaşlarında olduğu tespit edilen Kara’ya destekleyici ilk müdahalede bulundu. Araç çarpması sonucu şoka girdiği belirtilen Karaca kanama kesici ilaçlarla ilk müdahalesinin ardından ileri tedavisi için Ordu’dan gelen Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

GENEL DURUMU DÜZENE SOKULDU

Fatsa Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürü Veteriner Hekim Ebru yaralı karaca ile ilgili yaptığı açıklamada, “Sabah 7.5 sularında İslamdağ mahallemizden bir aracın Karaca'ya çarptığına dair bir anons geldi. Biz de ekip olarak Fatsa Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak olay yerine intikal ettik. Yaralı Karaca şoktaydı, onu aldık. Hayvanın iç kanaması vardı artı şoka girmişti. Bunun üzerine kanama kesici ilaçlarla müdahale ettik. Destekleyici tedavinin ardından ileri tedavisini yürütmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerine teslim ettik. Genel durumu şu an için iyi. İnşallah daha iyi haberlerini alacağız.

 

 

Anahtar Kelimeler : YARALI, KARACA, TEDAVİ, EDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız