HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 13:33

BAŞKAN TEPE’DEN ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve vatanseverliğinin en güzel ö
BAŞKAN TEPE’DEN ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi ve vatanseverliğinin en güzel örneklerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşku ve gurur içinde kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. İşgalci güçleri vatan topraklarından atmak için 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, Türk milletinin azim ve kararlılığının zaferle taçlandığı, egemenlik ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olmuştur.

Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin gösterdiği kahramanlık ve fedakârlık sayesinde, ülkemiz bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuşmuştur. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler ortaya koyabileceğinin en büyük göstergesidir.

Cumhuriyetimizin temellerini atan ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşımak için emek veren tüm kahramanlarımıza olan borcumuzu her geçen gün daha da büyütüyoruz. 30 Ağustos'un bize öğrettiği birlik, beraberlik ve azim ruhuyla, ülkemizi her alanda daha ileriye taşıma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz. 

Milletimizin tarihine altın harflerle yazılan bu büyük başarının 102. yıl dönümünde, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kahraman gazilerimizi saygıyla selamlıyoruz.” 

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE’DEN, ZAFER, BAYRAMI, KUTLAMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız