HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 09:15

GAZİ VURUŞU

  SÖZ GÖTÜRMEZ KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

 

SÖZ GÖTÜRMEZ

KİMSEYE GEBE KALMAYACAKSIN

Doğruyu yazmaktan ve söylemekten asla korkmayacaksın. Kimseye de gebe kalmayacak ve bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koyacaksın!

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticinin elinde ki fındığı yok pahasına almaya çalışanlara sert tepki göstererek, iktidara çağrıda bulunup artık bu soyguna son verilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Başkan Akça, yaptığı açıklamada; “Bölgemizin belli yerlerinde ”KOKARCA” zararlısının tahribatı vardır, bu bilinen bir gerçektir.

Fakat bazı bölgelerdeki ”KOKARCA” zararlısının verdiği tahribatı bahane ederek tüm bölgede çok yoğun bir zarar varmış gibi ortalığı yaygaraya verip, üreticinin elindeki fındığı yok pahasına almaya çalışıyorlar” dedi.

Akça, açıklamasının devamında ise; “Bu resmen ahlaksızlıktır, hırsızlıktır, haramdır. Olmayan “KOKARCA” zararını varmış gibi gösterip, sağlam fındığı da “KOKARCA” zararı varmış gibi yok pahasına almak, yaşadığımız deprem olayında olduğu gibi vatandaş canı ile uğraşırken birilerinin deprem bölgesinde ”YAĞMA” yapması gibi bir şeydir.”

(Atakan Akça, Altınordu Ziraat Odası  başkanı

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Yirmi ikiyüzlüleri seyrede seyrede ikiyüzlüleri sever olduk gitti.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

ARSLAN ECZANESİ

Ecz. Gökhan  ARSLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ARÇELİK VE BEKO

YETKİLİ SERVİSİ

Arçelik ve Beko yetkili servisi Erdal ve Uğur Alan’ın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Teknik servisi çalışanları Dursun Şensoy, Mustafa Özcan, Raşit Çelebi, Mustafa Okur, Yılmaz Karasu ve Özcan Maçar ile birlikte hedefe koşan Arçelik ve Beko Yetkili Servisi Bucak Mahallesi 354.sokak NO: 31-A  adresinde hizmet veriyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan Arçelik ve Beko yetkili servisine,225 52 52 ve 225 32 32 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Arçelik ve Beko yetkili servisine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini hoş sohbet Ertan Yılmaz’ın yaptığı Papuç, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nole telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

Yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan ve İşletmeciliğini de çeyrek asırlık tecrübe (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın yaptığı Furtun Yalı hamamı kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve Furtun Yalı Hamamı Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde hizmet veriyor.

Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olan Furtun Yalı hamamına, 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayrılmaz çalışan zindan Ali’nin de tellak olarak görev yaptığı Furtun Yalı hamamına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Yalana bile alkış tutanlar ile Arkadan konuşacak ve yazacak kadar korkak yaşayanlardan kork. Yürekten alnı secdeye gidenler ile kahrederek içenlerden de asla korkma...

 

 

OLDUM OLASI

İnsan işte! Gözü neye bakarsa kafası onunla meşgul olur.

 

 

HARBİDEN

İktidarı arkasına alan ve yarının hesabını da hiç yapmayan  sığ beyincikler işte!  Çaresiz insanlar üzerinde tekme-tokatlı kaba güç kullanmayı hüner sayıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-16 Eylül-05 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek çalışmalarla, havalimanının kapasitesinin iki katına çıkacağı n bildirildiğini,  ayrıca projeyle uçak park sahası sayısının 5’ten 9’a, taksi yolu sayısının ise 1’den 2’ye çıkarılacağının açıkladığını,

*************************

x-Diyanet İşleri Başkanı  Ali Erbaş, paylaşımında ilk defa Atatürk’ü de anarak dikkatleri üzerine çektiğini, İşte Erbaş’ın o paylaşımı:

"Bu toprakları bizlere vatan kılan zaferlerimizden Malazgirt Zaferi'nin 953’üncü yıldönümü ve 30 Ağustos Zaferimizin vesilesi  Büyük Taarruz’un 102’nci yıl dönümü dolayısıyla Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Aziz emanetleri ve hatıraları sonsuza dek yaşayacaktır. Ruhları şad olsun."

*************************

x-Türkiye İş Kurumu’nun kamu kuruluşlarında ve özel sektörde istihdam edilmek üzere 7 bin işçi alımı yapılacağını duyurduğunu, duyuruda KPSS şartı aranmayacağının da bildirildiğini,

*************************

x-Altınordu Belediyesi’nin, spor ile iç içe yaşayan bir şehir için çalışmalara başladığını,  Uzunisa Mahallesi’nde spor tesisi yapmak için temelleri atılan ancak 6 yıldır atıl olarak bırakılan alan için Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe düğmeye bastığını,  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ihalesi yapılan 11 dönümlük alana FIFA standartlarına uygun sentetik çim saha olmak üzere futbol sahası inşa edileceğini,

*************************

x-Ülkemizde Temmuz ayında 276 bin 615 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldığını, İl bazında trafiğe kayıtlı araç sayısı Temmuz ayı sonu itibarıyla, Ordu’da 182 bin 716 olduğunu,

*************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, olmayan “kokarca” zararını varmış gibi gösterip, sağlam fındığı da “kokarca” zararı varmış gibi yok pahasına alanlara sitem ettiğini, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Akça’nın “Bölgemizin belli yerlerinde “kokarca” zararlısının tahribatı vardır, bu bilinen bir gerçektir. Fakat bazı bölgelerdeki “kokarca” zararlısının verdiği tahribatı bahane ederek tüm bölgede çok yoğun bir zarar varmış gibi ortalığı yaygaraya verip, üreticinin elindeki fındığı yok pahasına almaya çalışıyorlar. Bu resmen hırsızlıktır, haramdır” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde “Afiyet Şifa Olsun” sloganıyla hayata geçirdiği hastanelerde çorba ikramı başlatılmasının yerinde bir karar olarak değerlendirildiğini,

*************************

x-" Fındık üreticilerinin, böcek istilası nedeniyle büyük kayıplar yaşadığını ifade eden CHP Ordu  Milletvekili  Seyit Torun’un, sahil kesiminden başlayan kokarca dalgasının hızla yüksek rakımlara doğru ilerlediğinin altını çizerek, ”üreticilerin nasihate değil, çözüme ihtiyacı var,”  ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

*************************

x-2.Lig’i hedef seçen 52 Orduspor’un son hazırlık maçını 1 Eylül 1024 tarihinde Sebat Gençlikspor ile Trabzon’da oynayacağını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız