HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 13:05

ORDU’DA FETÖ OPERASYONU

Aralarında Ordu’nun da bulunduğu 11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-25” operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’cülere göz açtırmayac
ORDU’DA FETÖ OPERASYONU

Aralarında Ordu’nun da bulunduğu 11 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-25” operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’cülere göz açtırmayacaklarını belirterek, terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı, İstihbarat Başkanlığı ve KOM Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Antalya, Çorum, Elazığ, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Kahramanmaraş ve Van’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-25” operasyonları düzenlendi.

Yakalanan şüphelilerin; örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyette bulundukları, Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlarının bulunduğu, Örgütün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı oldukları, İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunduğu tespit edildiğini vurgulayan Bakan Yerlikaya, “Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, FETÖ, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız