HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 12:29

“SONSUZA KADAR YAŞATMAYA KARARLIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Atatürk devrimlerinin gençlik ve milliyetçilik ruhuyla yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Gürsoy, mesa
“SONSUZA KADAR YAŞATMAYA KARARLIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Atatürk devrimlerinin gençlik ve milliyetçilik ruhuyla yaşatılmasının önemine vurgu yaptı. Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos, sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda Atatürk devrimlerinin temelini atan bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan bu zafer, gençliğin dinamizmi ve milliyetçilik ruhunun birleştiği bir mücadelenin sonucudur. Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet aşkı, bu zaferle taçlanmış ve Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.

Atatürk, 'Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizsiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık meziyetinin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız' diyerek gençliğe olan güvenini ve inancını her zaman dile getirmiştir. Bizler de Atatürk’ün devrimleri ve idealleri doğrultusunda, gençliğin öncülüğünde, milli bir bilinçle yürümeye devam edeceğiz.

Bu büyük zafer, milletimizin milliyetçilik ruhunu, bağımsızlık ve hürriyet için verdiği mücadelenin sembolüdür. Atatürk’ün bize miras bıraktığı Cumhuriyeti, gençlerimizin azmi ve kararlılığı ile daha ileriye taşımak boynumuzun borcudur. Bizler, Atatürk devrimlerinin ışığında, milletimizin egemenliği ve ülkemizin bağımsızlığı için çalışmaya, bu kutsal emaneti sonsuza kadar yaşatmaya kararlıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Gençlerimize, Cumhuriyetimizin teminatı olarak güveniyor, onları milliyetçilik ruhuyla yoğrulmuş bir geleceğe hazırlıyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler : “SONSUZA, KADAR, YAŞATMAYA, KARARLIYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız