HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2024 Salı Saat: 12:32

FATSA’DA OKULLAR PIRIL PIRIL

Fatsa Belediyesi, 2024 – 2025 eğitim-öğretim yılına hazırlanan ilçedeki tüm okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okullarda görevli ekipler, bahçeleri titizlikle temizliyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Ki
FATSA’DA OKULLAR PIRIL PIRIL

Fatsa Belediyesi, 2024 – 2025 eğitim-öğretim yılına hazırlanan ilçedeki tüm okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Okullarda görevli ekipler, bahçeleri titizlikle temizliyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri bizim en büyük hedefimiz. Bu kapsamda başlattığımız okul temizlik çalışmalarıyla, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda derslerine başlamalarını sağlıyoruz. Yol süpürme araçlarımız okul bahçelerini ve okul girişlerini temizliyor, yıkama araçlarımız okul girişlerini merdivenlerini yıkayor, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de yaz aylarında uzayan yabani otların temizliğini yapıyor. Çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ

Fatsa Belediyesinin okullara gösterdiği ilgi, veliler tarafından büyük takdirle karşılandı. “Çocuklarımızın temiz ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri, hem onların hem de biz velilerin en büyük isteği. Her sene olduğu gibi bu senede Belediyemizin bu duyarlı yaklaşımı, çocuklarımızın geleceğine yapılan en güzel yatırımlardan biridir. Temiz bir okul ortamı, öğrencilerimizin daha verimli çalışmalarına olanak tanırken, aynı zamanda onların sağlığını da koruyor. Fatsa Belediyesine bu duyarlı çalışmasından dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandılar.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, OKULLAR, PIRIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız