HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2024 Salı Saat: 10:10

GURBETÇİ HAYIRSEVER ÇİFTTEN VALİ EROL’A ZİYARET

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 milyon lira bağışta bulunarak akciğer kanserine yönelik erken tanı koyma özelliği bulunan cihaz alınmasını sağlayan Almanyada yaşayan Ordulu hayırsever Sedat ve Sebanur Akyürek çifti, Vali Muammer
GURBETÇİ HAYIRSEVER ÇİFTTEN VALİ EROL’A ZİYARET



Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1 milyon lira bağışta bulunarak akciğer kanserine yönelik erken tanı koyma özelliği bulunan cihaz alınmasını sağlayan Almanya'da yaşayan Ordulu hayırsever Sedat ve Sebanur Akyürek çifti, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Özerhan Özer, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Yılmaz ile birlikte Sedat ve Sebanur Akyürek’i Valilik Makamında ağırlayan Vali Muammer Erol, hayırsever çifte yapmış oldukları bağıştan dolayı “Teşekkür Belgesi” takdim ederek, örnek davranışlarından dolayı kutladı.

50 yıldan bu yana Almanya’da yaşayan Ordulu Sedat ve Sabahnur Akyürek, bağış yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, bu gibi bağışların örnek olmasını dilediler.

Çift tarafından yapılan bağışla hastane envanterine kazandırılan bronkoskopi cihazı, akciğerleri görüntülemeye yönelik hem tanı hem de tedavide kullanılacak.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız