HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ağustos 2024 Salı Saat: 09:34

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ YAŞADIĞINA BİN PİŞMAN OLURSUN Varsın, doğruyu yazana ve konuşana DELİ! damgası vursunlar. Sen sen ol, kimseye gebe kalma. Bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koy! Yoksa, yaşadığına bin pişman olursun.    
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

YAŞADIĞINA BİN PİŞMAN OLURSUN

Varsın, doğruyu yazana ve konuşana 'DELİ!' damgası vursunlar. Sen sen ol, kimseye gebe kalma. Bazen sözün bitmesini beklemeden de noktayı koy! Yoksa, yaşadığına bin pişman olursun.

 

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

 “Sizde hiç planlama yok mu? Bu bölgeyi, bu bölgeyi tanımıyor musunuz? Bilmiyor musunuz? Eylül ayında insanlar çocuğunu okula götürecek memursa işçi ise çalıştığı yere gidecek en hareketli olan ayda siz tutuyorsunuz havaalanını 50 gün ben burada bakım yapacağım, ben burada ilave tesis yapacağım diye kapatıyorsunuz. Bu bilgisizliklik akılsızlıklıktır. Ha bir başka akılsızlık da bunu neye göre hesapladınız? Bakıyoruz  günlük en fazla on iki saat yani yirmi dört saat çalışılmış olsa yirmi beş günde bitiyor. Yirmi beş günde bitirilmesi mümkün. Bunu niye yapmıyorsunuz? Müteahhitti korumak için yapmıyorsunuz. Aslında aslında 25 günde bitecek bir işti. Ama gittiniz müteahhit üst düzeylerine görüştü, elli güne çıkardı. Yazıklar olsun. Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Takip ediyoruz bu konuyu bir an önce havalanının en kısa sürede tamiratsa, onarımsa, ek tesisle yapılmasının takipçisi olacağız. 50 gün bir havalanı kapatmak ne demek? En hareketli, en ihtiyacımız olduğu dönemde bu Ordu ve Giresun halkına, bu bölge halkına olan hakarettir. Bunu da kabul etmemiz mümkün değil.”(Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!Yarınlar kuşku ve düşüncesi insanın içini acıtıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

           YALÇIN MÜHENDİSLİK

DOĞALGAZ ISI DANIŞMA MERKEZİ

              Mustafa YALÇIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Recep Özdemir’in yaptığı  Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete, 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda  müşterilerine de her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özdemir inşaatticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

PABUÇ

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO:38 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a, 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                İşletmeciliğini  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı  sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya ,214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kunduraya hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi  Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Akademi  Mühendisliğe, 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Bir şeyiz gerçi, ama her şey değiliz. Haddimizi bilsek bile yeter.

 

 

OLDUM OLASI

Mutluluğu içerisinde yaşadığın şeylerde ara. Düşünce, gözyaşı ve isyanın değiştirmediği olay, sorun ve insanlara fazla kafa yormadan yaşa. Hayat derler buna, bir bakarsın bitiverir.

 

 

HARBİDEN

Her doğan günün ne getireceğinin hiç belli olmadığı ülke Türkiye işte! ‘Paragözler’ bedelli askerlik yapar, gemicik ve yatlar da keyif çatar. Fakir, gariban ve çaresizler de korumalığına soyunur ve onlar için ölür.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu etabı hayata geçirilen  Karadeniz-Akdeniz Yolu, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz’i birbirine bağlayarak büyük bir ticaret limanı oluşturacağını,  Karadeniz Bölgesi ve Anadolu’nun ekonomisini olumlu yönde etkileyecek olan bu proje, aynı zamanda Doğu Akdeniz’in enerji kaynaklarının taşınması açısından da stratejik bir önem taşıdığını,  6 ili direkt, 50 ili de dolaylı yollardan ilgilendiren proje Sivas ve Kayseri’yi adeta sahil kenti yaptığını,

*************************

x-Türkiye’nin , UEFA ülke puanında 2023-2024 sezonunu ilk 10 içinde bitirmeyi başardığı için 2024/25 sezonu Süper Lig şampiyonu, 2025/26 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılabileceğini,

*************************

x-Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça’nın “Tarım geleceğimiz, Fındık vazgeçilmezimiz…”ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-Ordu’nun  bal üretiminde 1. Sırada yer alırken tescilli balı olmaması Ordu’yu geri planda bıraktığını,

************************

x-Ticaret Bakanlığı et fiyatlarındaki düşüşü tüketicilere yansıtmayan kasaplara cezai işlem uygulanacağını duyurduğunu,  Milli Eğitim Bakanlığı’nın da kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde "fahiş fiyat" talep eden bazı özel okullara inceleme başlattığını,

************************

x-Ordu’da kan stokları, fındık hasat sezonunun başlamasıyla alarm vermeye başladığını, özellikle Ordu Kızılay Kan Bağış Merkezleri’nde gönüllü bağışçı sayısındaki yüzde 60 düşüş kan stoklarını tehlikeli seviyelere çektiğini,

************************

x-Fatsa Off-Road Spor Kulübü Başkanı İsa Duru’nun , ilçede 7 Eylül tarihinde yapılacak olan mahalli yarışlara hazırlandıklarını belirterek, “Yarışlara Fatsa olarak ev sahipliği yapacağız ve kupanın ilçemizde ki sporcularda kalması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dediğini,

************************

x-Türkiye’de  Temmuz ayında 276 bin 615 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldığını,

************************

x-Dünya harp tarihinde batırıldıktan sonra çıkarılıp yeniden savaştırılan tek savaş gemisi olan Rüsumat No:4 gemisinin olduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız