HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 13:10

ORDU 67,YUVASINA DÖNÜYOR

Yeni sezonda TFF 3.Lig’de mücadele eden ve sezon öncesi transferde ses çıkartan Orduspor 67 ,Afyon kampına noktayı koyacak.                 27 Ağustos 2024 tarihinde Afyon kampına sonlandıracak olan Orduspor 67’de kamp bitimi
ORDU 67,YUVASINA DÖNÜYOR

Yeni sezonda TFF 3.Lig’de mücadele eden ve sezon öncesi transferde ses çıkartan Orduspor 67 ,Afyon kampına noktayı koyacak.

                27 Ağustos 2024 tarihinde Afyon kampına sonlandıracak olan Orduspor 67’de kamp bitimi 3 gün süreli izin verilecek.Futbolcular izin sonrası sezon hazırıklarını Ordu’da sürdürecek.

                 Öte yandan Transferde Turgutluspor’dan 10 futbolcu birden alan Orduspor  67’nin kadrosuna kattığı futbolcular ile iç transfer de yeniden el sıkıştığı futbolcular ve sözleşmesi devam eden futbolcuların isimleri şöyle:

                DIŞ TRANSFER:

                Salih Polat Demir Turgutluspor, Muharrem  Emir Erkul Turgutluspor, Oğulcan İnanç Uşakspor,Osman Şahin Adana 01,Tolga Cevher Turgutluspor Uğur Kurt Turgutluspor ,Sarper Çağlar Hatayspor,Alperen Aydın Turgutluspor,Mehmet Sinan Yeşilot Tarsusİdmanyurdu,Mert Denizli Turgutluspor,Muhammed  Ali Yılmaz Çayelispor,Muhammed Tuncer İskenderunspor,Emre Çölgeçen Turgutluspor,Muhammed Öztürk Fatsaspor,Ahmet Tekin Denizlispor,Taha Gür Turgutluspor, Ömer Alper  Karşıyaka , Mustafa Çalışkan Altay ,Hamit Bayraktar, Yiğit Kafkasyalı ve Leyis Alzin.

İÇ TRANSFER:

                Osman Bodur, Cevatcan Ekinci,Berkay Dinçer,Arda Korkmaz, Ferdi Güzelsu,Y.Mette Bastırmacı ve Ramis  Şahin.

                SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER:

                Batuhan Berkay Fındık, Doğancan Aynacı, Efekan Şensoy,Fatih Mankır, Furkan Mızrak, Recep Gül, Yağız Berkay Hazar, Yusuf Avcılar ve Yağız Efe Eratman.

                Diğer taraftan Ordu’yu temsil eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 1967’nin de yer alacağı TFF 3. Lig 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024 tarihinde sona erecek.

Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve TFF 3. Ligde normal sezon 26 Nisan 2025 Cumartesi günü tamamlanacak.

2024 - 2025 sezonunda ligin 26. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU, 67, YUVASINA, DÖNÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız