HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 14:12

AKÇA: ARTIK BU SOYGUNA SON VERİLMELİ!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticinin elinde ki fındığı yok pahasına almaya çalışanlara sert tepki göstererek, iktidara çağrıda bulunup artık bu soyguna son verilmesi gerektiği uyarısında bulundu. Başkan Akça, yapt
AKÇA: ARTIK BU SOYGUNA SON VERİLMELİ!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticinin elinde ki fındığı yok pahasına almaya çalışanlara sert tepki göstererek, iktidara çağrıda bulunup artık bu soyguna son verilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Başkan Akça, yaptığı açıklamada; “Bölgemizin belli yerlerinde ”KOKARCA” zararlısının tahribatı vardır, bu bilinen bir gerçektir.

Fakat bazı bölgelerdeki ”KOKARCA” zararlısının verdiği tahribatı bahane ederek tüm bölgede çok yoğun bir zarar varmış gibi ortalığı yaygaraya verip, üreticinin elindeki fındığı yok pahasına almaya çalışıyorlar” dedi.

“BU RESMEN HIRSIZLIKTIR”

Akça, açıklamasının devamında ise; “Bu resmen ahlaksızlıktır, hırsızlıktır, haramdır. Olmayan “KOKARCA” zararını varmış gibi gösterip, sağlam fındığı da “KOKARCA” zararı varmış gibi yok pahasına almak, yaşadığımız deprem olayında olduğu gibi vatandaş canı ile uğraşırken birilerinin deprem bölgesinde ”YAĞMA” yapması gibi bir şeydir.

“ZAMAN ÜRETİCİYE SAHİP ÇIKMA ZAMANIDIR”

Ayrıca buradan; Cumhurbaşkanımıza, Tarım ve Orman Bakanımıza, Hazine ve Maliye Bakanımıza, Bölge İktidar Milletvekillerimize, Bölge İktidar partisi İl başkanlarına sesleniyorum, “KOKARCA” zararı olan ve ihracat aşamasında da sıkıntı yaşatabilme ihtimali yüksek olan fındığın TMO tarafından üreticiden alınarak yağlığa ayrılması sağlanmak için ”ACİL” bir çözüm üretmeye çağırıyorum. Zaman durma zamanı değildir, Üreticiye sahip çıkma ve çözüm üretme zamanıdır” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : AKÇA:, ARTIK, BU, SOYGUNA, SON, VERİLMELİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız