HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 14:10

“ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?”

Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretm
“ÖĞRETMENLERİMİZ NEDEN HALA GÖREVE BAŞLATILMADI?”

Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamanın haksızlık olduğunu belirterek, “Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir” dedi.

Başkan Şeyhoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Öğretmen atamalarının gecikmiş olmasını açılan davalara bağlamak haksızlık olmuyor mu? Genç öğretmenlerimizin hala göreve başlayamamış olmasının mesulü, aylarca atama duyurusunun ve takviminin açıklanmamış olması, Kamuoyuna açıklanan usulle alakasız şekilde eski usulle yürütülen ve bir buçuk ay süren mülakat süreci,

Sözlü sınavın üzerinden haftalar geçmiş olmasına rağmen dijital ortamda hazır halde bekleyen sonuçların hala açıklanmamış olmasıdır!

Danıştay’ın kararından hiçbir şekilde etkilenmeyecek şekilde 20 bin öğretmenimizi daha fazla bekletmeden öğrencileriyle buluşturmanın en makul yolu, mülakata giren tüm adaylara KPSS puanı ölçüsünde sözlü puanı vermektir.

Bu arada Türk Eğitim Sen, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışanları sözleşmeli ve mülakatlı istihdamına yönelik her türlü düzenlemeyi iptali talebiyle yargıya götürmeye devam edecektir!” diye konuştu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız