HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 11:51

VARGELOĞLU, AYBASTI VE KABATAŞ’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Aybastı ve Kabataş ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerinde gördü, çeşitli
VARGELOĞLU, AYBASTI VE KABATAŞ’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Aybastı ve Kabataş ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerinde gördü, çeşitli incelemelerde bulundu.

Aybastı Kaymakamı Murat Karnap'ı ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Aybastı Kaymakamı Murat Karnap ile birlikte Aybastı ilçesinin eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aybastı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünde görev yapan personel birimlerinde ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vargeloğlu, Aybastı ilçesinde yapımı devam eden, 12 derslikli Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; 12 derslikli Armutlu İlkokulu/Ortaokulu ve 8 derslikli Ortaköy İlkokulu inşaatını yerinde gördü. Okulların yapım süreçleri ile ilgili Aybastı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Acu'dan bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kabataş Kaymakamı Sayın İbrahim Karakuş'u ziyaret etti. Kabataş ilçemizin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında Kabataş Belediye Başkanı Sayın Bülent Güney'e nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra Kabataş ilçemizde yapımı devam eden, 12 derslikli Alankent Çok Programlı Anadolu Lisesi inşaatını yerinde gördü.

Yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Yapımı tamamlanan, 8 derslikli Osman Özyurt Ortaokulu ve 16 derslikli Senai Yediyıldız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Okullarda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili Kabataş İlçe Millî Eğitim Müdürü Kadir Belen'den bilgi alarak Kabataş ilçe ziyaretini tamamladı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız