HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 13:28

BOKSÖRERİMİZ GÖĞMÜZÜ KABARTTI

15-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde düzenlenen, 48 ilden gelen 262 erkek ve 90 kadın sporcunun katıldığı U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında, Ordulu sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 1
BOKSÖRERİMİZ  GÖĞMÜZÜ KABARTTI

15-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen, 48 ilden gelen 262 erkek ve 90 kadın sporcunun katıldığı U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda, Ordulu sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Gamze Soğuksu 52kg da 8.kez Türkiye Şampiyonu olurken, Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu  +92 kg kategorisinde Ahmet Şenol Türkiye ikincisi olurken 51 kg kategorisinde Onur Şentürk Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkmayı başardı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcuların elde ettiği bu önemli başarılar hakkında şunları söyledi: "Sporcularımızın gösterdiği üstün performans, Ordu’nun spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu. Onur Şentürk ve Ahmet Şenol’un elde ettiği dereceler bizleri gururlandırırken, Gamze Soğuksu’nun Türkiye şampiyonu olması tüm Ordu için büyük bir sevinç kaynağı olmuştur. Gençlerimizin bu başarıları, spora olan inancımızı ve desteğimizi daha da güçlendiriyor. Emeği geçen antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim."

Bursa’da gerçekleştirilen şampiyona, Ordu’nun yetenekli genç sporcularının ulusal arenada ses getiren performansları ile tamamlandı. Bu başarılar, kentin spor altyapısının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : BOKSÖRERİMİZ, GÖĞMÜZÜ, KABARTTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız