HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:26

MiNiKLERDEN DÜNYAYA MESAJ

Fatsa Büyükata Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Elif Ecrin Aydemir ve Fatsa Büyükata Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Beren Sarıkeklik isimli iki minik yürek, Filistin’de yaşanan zulme sessiz kalmayarak duygularını resimlerine döktüler. Hazı
MiNiKLERDEN DÜNYAYA MESAJ

Fatsa Büyükata Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Elif Ecrin Aydemir ve Fatsa Büyükata Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Beren Sarıkeklik isimli iki minik yürek, Filistin’de yaşanan zulme sessiz kalmayarak duygularını resimlerine döktüler. Hazırladıkları resimleri Fatsa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün’e sundular.

Miniklerin bu düşünceli davranışı karşısında duygularını dile getiren Fatsa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün, “Bugün Fatsa Belediyesi olarak iki tane değerli kardeşimizi Beren ve Elif Ecrini misafir ettik. Kendileri Dünya’ya Türkiye’ye gerçekten çok güzel mesaj verdiler. Şuan Filistin’de yaşanan soykırım gerçekten içler acısı. Yaş ayırt etmeksizin 7’den 70’e hepsi şu anda savaşla mücadele ediyor. Bizler de Fatsa‘dan tüm Türkiye’ye tüm Dünyaya, bu kardeşlerimizin aracılığıyla mesaj vermek istiyoruz. Lütfen bu soykırıma bir son verelim. Müslüman kardeşlerimize sahip çıkalım. Ben bu güzel kardeşlerimize duyarlı hareketlerinden dolayı yapmış oldukları resimlerden ve vermiş oldukları mesajlardan dolayı Fatsa halkı adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Minik Elif ve Beren'in bu anlamlı çabası, sadece bir resim değil, aynı zamanda tüm dünyaya bir mesajdır. Çocukların bile farkında olduğu bu acıya karşı sessiz kalmamak gerektiğini bir kez daha göstermiştir.

 

Anahtar Kelimeler : MiNiKLERDEN, DÜNYAYA, MESAJ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız