HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 11:58

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI KARŞILAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy liderliğindeki ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçeye gelen üniversite öğrencilerini sıcak bir şe
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ANLAMLI KARŞILAMA


Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy liderliğindeki ilçe yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçeye gelen üniversite öğrencilerini sıcak bir şekilde karşıladı. Otogarda kurulan stantlarda öğrencilerle buluşan CHP üyeleri, yeni eğitim dönemine başlayacak olan gençlere hoş geldin dileklerinde bulundu.

Bu anlamlı etkinlik sonrası CHP Altınordu yönetimi, otogar esnaflarını da ziyaret ederek, yerel esnafla bir araya geldi. Başkan Gürsoy, "Üniversite öğrencilerimiz, şehrimizin geleceği. Onları burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Yerel esnafımızla olan dayanışmamız da bu tür etkinliklerle güçleniyor" şeklinde konuştu.

Altınordu, gençlerinin akademik hayatlarına adım atmaları için verdiği destekle dikkat çekerken, CHP Altınordu ilçe örgütünün üniversiteye gelen öğrencileri karşılama çabaları memnuniyetle karşılandı. CHP Altınordu ilçe örgütünün çabalarıyla Altınordu’nun sıcak ve misafirperver ortamını bir kez daha gözler önüne serildi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız