HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ağustos 2024 Cuma Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ NASIL YAŞARSA ÖYLE ÖLÜR İnsan nasıl bakarsa öyle görür, neye bakarsa da onu görür, ne okursa onu bilir, düşündüğü gibi yaşar ve nasıl yaşarsa da öyle ölür. Hepsi bu işte.           NE DEMİŞ NE DEMİŞ
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

NASIL YAŞARSA ÖYLE ÖLÜR

İnsan nasıl bakarsa öyle görür, neye bakarsa da onu görür, ne okursa onu bilir, düşündüğü gibi yaşar ve nasıl yaşarsa da öyle ölür. Hepsi bu işte.

 

 

 

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Adım adım devam ediyoruz. Bu süreç zarfında canı sıkılan, çalışmalarımızdan rahatsız olan kesimler var. Bunlar da normal. Biz işimize bakıyoruz. Kimin ne istediğini çok iyi biliyoruz. Kimin ne istediğini bildiğimiz halde istediklerini vermemek konusunda da ısrarcıyız. Güzel işler yapacağız. Kent Lokantası, Emeklihâne’yi çok yakında hizmete açacağız. Gençler, engelliler için güzel işler yapacağız ve yapmaya da devam edeceğiz.

Burada rahatsız olanlar olacak. Bizim dik duruşumuzdan kimse taviz beklemesin. Şunu yaparız da sustururuz. Bunu yaparız da sustururuz. Asla susturamayacaksınız. Şeffafız. Hesabını veremeyeceğimiz tek bir kuruşumuz da olmadı, işimiz de olmadı. O yüzden alnımız ak, başımız dik. Bütün her yeri şeffaf bir şekilde açıyoruz.

Eylül ayında yepyeni bir uygulamaya daha başlayacağız. Şehrimizdeki 5 bin çocuğun masasına süt koyacağız. Bizi heyecanlandıran, bizim ilgimizi çeken işler bunlar. Benim ilgilendiğim; işimiz de gücüm de Altınordu.”(Ulaş Tepe,Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTEİ!Aynı site ve apartmanda yaşayanlar da birbirlerine yabancı.

 

 

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

YAREN KOLTUK DÖŞEME

İşletmeciliğini  Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe Yaren Koltuk döşemeye, 0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini 20 yıllık tecrübe  Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde hizmet veren Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda her akşam saat 22.00’ye kadar hizmet vermesiyle dikkat çeken  Gurur Şarküteri ve Tekel Bayiine hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

GÜRBÜZ CD CENTER

Sahipliğini hoş sohbet  isim Taner Gürbüz’ün yaptığı Gürbüz CD Center , hizmet vermeye devam ediyor.

                VCD, DVD, PC oyun çeşitleri ve kontör satış adresi Gürbüz CD Center, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi (Konak kasabı yanı) NO: 53-C adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda telefon faturası ödeme noktası da olan Gürbüz CD Centere, 212 06 06 ve 0541 842 42 22 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürbüz  CD Center sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta  vesikalık resim çekimi ile düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

LAMI CİM İYOK

Yaşayıp da anlamanın adıdır tecrübe. İnsanın en iyi dostudur. Hem de bedeli çok ağır ödenen…

 

 

OLDUM OLASI

Her günü son gününüzmüş gibi yaşayın. Gerçekten bir gün öyle olacak.

 

 

 

 

 

 

 

HARBİDEN

Her şeye gebe hayat bu! Bugün dargın olduklarınızla, yarın 'Barışacakmış' gibi, bugün iyi olduklarınızla da yarın, 'Darılacakmış' gibi yaşayın  gitsin.

 

 

 

 

 

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Göç İdaresi Başkanlığı’nın, Türkiye'de 7 milyon Suriyeli ve 13 milyon yabancı olduğu iddiasını yalanlayarak, "Ülkemizde bugün itibarıyla 3 milyon 99 bin 524'ü geçici koruma altında bulunan Suriyeliler olmak üzere, toplam 4 milyon 425 bin 230 yasal kalış hakkı bulunan yabancı bulunmaktadır" açıklamasında bulunduğunu,

***********************

x-TÜİK'in açıkladığı verilere göre, Ordu'da araç sayısının rekor kırdığını, Temmuz ayında 6 bin 341 araç satışı gerçekleşirken, şehirde her 4 kişiye bir araç düştüğünü,

***********************

x-Temmuz ayında trafiğe 276 bin 615 aracın kaydı yapıldığını, böylelikle Türkiye’de trafiğe kayıtlı araç sayısının 30 milyonu aştığını,

***********************

x-E-Devlet, kira sözleşmelerinde dijital bir devrime imza atmaya hazırlandığını, 2024 yılının sonunda tamamlanması planlanan e-kira sözleşmesi uygulamasıyla birlikte, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kira kontratları elektronik ortamda yapılacak ve kayıt altına alınacak. Bu yenilik, kira sözleşmelerinin şeffaflığını artırarak, kayıt dışılığı azaltmayı ve fahiş kira artışlarının önüne geçmeyi hedeflediğini,

************************

X-Yeni formata göre Süper Kupa 2024-2025 Sezonu Süper Lig Şampiyonu ile Süper Lig ikincisi ve Türkiye Kupası Şampiyonu ile Türkiye Kupası finalistinin katılacağı dörtlü final şeklinde oynanacağını,

************************

x-Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 2,5 milyon Suriyeliye vatandaşlık verildiği iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, "Daha önce birçok defa ifade edildiği gibi ülkemizde geçici koruma kapsamında bulunup Türk vatandaşlığını kazanan Suriye uyruklu kişi sayısı 238 bin 768’dir. Bunların 134 bin 624’ü reşit, 104 bin 144’ü ise çocuktur.” denildiğini,

************************

x-Ordu’da da araç sayısı artışını sürdürdüğünü, Haziran ayında 180 bin 943 olan trafiğe kayıtlı araç sayısının, Temmuz ayı sonunda bin 773 artarak 182 bin 716’ya ulaştığını,

************************

x-Orduspor 1967 A.Ş., yeni sezon öncesi yaptığı yoğun transfer çalışmalarıyla kadrosunu güçlendirmeye devam ettiğini, Leyis Alzin, takımın bu transfer dönemindeki 24. ismi olduğunu,  Genç oyuncu, kariyerinde daha önce 2. Lig'de 16, 3. Lig'de ise 20 maça çıkarak toplamda 10 gol atma başarısı gösterdiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız