HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 15:02

ORDU’NUN GELECEĞİ KONUŞULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Dönemi Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Stratejik Plan Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.          Büyükşehir Belediyesi Meclis Top
ORDU’NUN GELECEĞİ KONUŞULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi 2025-2029 Dönemi Stratejik Plan çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Stratejik Plan Dış Paydaş Toplantısı gerçekleştirildi.

         Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Başkan Vekili Celal Tezcan başkanlığında düzenlenen toplantıda 2025-2029 dönemi stratejik planının detayları paylaşılırken katılımcıların görüşleri de alındı.

         Stratejik Planlamanın şehrin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Vekili Tezcan, “Planları yaparken gelecek 50 yılımızı düşünerek hareket edelim. Önümüzdeki 5 yıl neleri yapacağımızı tasarlayalım. Şehrimizin geleceğini kurarken Belediyemize ciddi iş düştüğünün bilincindeyiz. Tüm paydaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 STRATEJİK PLANLAR MASAYA YATIRILDI

         Önümüzdeki 5 yılın stratejik planı için daha öncesinde 19 ilçenin meclis üyeleri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşların görüşlerini alan Büyükşehir Belediyesi şimdi ise STK’larla bir araya geldi.

         Şehirde neler yapılması gerektiğinin konuşulduğu toplantıda, izlenecek stratejik planlar masaya yatırıldı. Ordu’yu daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, konunun paydaşlarından aldığı görüş ve önerilerle stratejik planı oluşturacak.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, GELECEĞİ, KONUŞULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız