HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:16

VARGELOĞLU’DAN KORGAN VE KUMRU’YA ZİYARET

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Korgan ve Kumru ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerin
VARGELOĞLU’DAN KORGAN VE KUMRU’YA ZİYARET

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Korgan ve Kumru ilçelerini ziyaret etti.

İlçelerde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında eğitim yatırımlarını yerinde gören Vargeloğlu, çeşitli incelemelerde de bulundu.

Korgan ilçesinde "2024 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri"ne katılan Rehber Öğretmenler ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay, öğretmenler ile sohbet ederek çalışmalarında başarılar diledi.

2024 Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri Toplantısı sonrasında Korgan ilçesinde güçlendirme çalışmaları tamamlanan Korgan Atatürk İlkokulu ile yapımı devam eden, 12 derslikli Korgan Özel Eğitim Uygulama Okulu (I. II. III. Kademe) inşaatını yerinde gören Vargeloğlu, yapılan çalışmalar ile ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Korgan’dan Kumru ilçesine geçen Vargeloğlu, ilçede yapımı devam eden, 8 derslikli Şehit Neşe Eryetim İmam Hatip Ortaokulu inşaatını yerinde gördü. Okulun yapım süreci ile ilgili bilgi alan Vargeloğlu, daha sonra Kumru Erçallar Anadolu Lisesi bünyesinde yapımı devam eden konferans salonu ile hayırsever tarafından yaptırılan 8 derslikli okulu inceledi. Vargeloğlu, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VARGELOĞLU’DAN, KORGAN, VE, KUMRU’YA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız