HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 09:23

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ İKİ DİNLE BİR  SÖYLE Doğruyu azan ve söyleyenin ‘DELİ” damgası yediği bir ülkede yaşıyor olsan da sen sen ol, gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma. İki gör, iki dinle ve bir söyle. Susarak kaz
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

İKİ DİNLE BİR  SÖYLE

Doğruyu azan ve söyleyenin ‘DELİ” damgası yediği bir ülkede yaşıyor olsan da sen sen ol, gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma. İki gör, iki dinle ve bir söyle. Susarak kazandığın değeri de boş konuşarak harcama…

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Ordu'nun önemli fındık üretim merkezlerinden Altınordu'nda hasat sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticileri kokarca zararlısı nedeniyle düşük fiyata ürün satmamaları konusunda uyardı.

Atakan Akça, yaptığı açıklamada, "Sahil kesimlerinde hasatlar tamamlandı ve ürünler pazara sunulmaya başlandı. TMO 19 Ağustos'tan itibaren fındık alımlarına başladı. Ancak serbest piyasada bazı vicdansız alıcılar, kokarca zararlısını bahane ederek üreticilerimizin fındığını çok düşük fiyatlara almak istiyor. Oysa TMO'ya getirilen ürünlerde bile en düşük randıman yüzde 47 olarak ölçüldü. Üreticilerimiz, kamuoyunda yer alan olumsuz söylentilere itibar etmeden, güvenilir ve adil bir fiyat için TMO'yu tercih etmelidir"

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! ”İki kişinin bildiği sır değildir” gerçeği bir anlam taşımıyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

ÜN-AL ekmek fırını Ünal Bilgin tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

NURCAN CAM TİCARET

Sahipliğini yılların tecrübesi Şahin Tekneci’nin yaptığı, cam, boya, ayna ve çerçeve adresi Nurcan cam ticaret çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

214 61 20 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Nurcan Cam Ticaret Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Nurcan Cam Ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

HİLAL  DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

İşletmeciliğini hoş sohbet Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                6 adet  vesikalık resmin 10, 8 adet vesikalık resmin 13 ve 12 adet vesikalık resminde 15 TL’ye çekildiği  Hilal Dijital Fotoğrafçılıkta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokok NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                30 yıllık tecrübenin adresi olan ve 223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

LEVO’NUN YERİ

Kuruyemiş ve tekel bayii Levo’nun yeri, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayni zamanda Türk Telekom 123 nolu bayide olan Levo’nun yeri Bucak Mahallesi Şahincili caddesi  NO: 5-A adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Levent Çabuk’un yaptığı Levo’nun yerine 225 14 64 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları aksesuarı ile güncel filmlerin satış adresi Şah Video CD Market, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine bir telefon kadar yakın olan ve gecenin geç saatlerine kadar da hizmet veren  Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin kardeşlerin hizmet verdiği Video Cd Markete  214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Şah Video Cd markete, bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Sistemin kaymağını  seçtiğimiz siyasilerin yediği bu ülkede: yine de yarım konuşma ve yarım anlamanın bedelini ödemeye doymadık gitti...

 

 

OLDUM OLASI

Şahsi çıkar ve paranın hep önde koştuğu ve kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın ülke bu! Gördüğünün yarısına, işittiğinin bütününe inanma. İki gör, iki dinle ve bir kez de konuş. Susarak kazandığın değeri de boş konuşarak harcama.

 

 

 

HARBİDEN

Garibanın alın terini bile çalıp da göbeğini şişirmekten şeref duyan, küfürbaz şerefsizler. Yazın bir kenara. Sanmayın ki alınan ah, ahrete kalır.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, Ünye Limanı'nın 10 yıl süreyle kiralanmasına karar verdiğini,  ayrıca, Fatsa'daki kanatlı hayvan kesimhanesi, Altınordu'daki restoran, teras ve açık alan da 10 yıllığına kiralanacağını,

************************

x-TFF 3.Lig’de mücadele eden Orduspor 67’nin, Afyon kampına 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü son noktayı koyacağını,

************************

x-Ordu’da düzenlenecek olan Gençlik Spor ve Kültür Festivalinde dereceye girecek olan takım ve sporculara toplamda 252 bin TL ödül verileceğini,

************************

x-Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ün , fındık bahçelerinde kahverengi kokarca zararlısının artarak devam ettiğine dikkat çekerek, fındık üreticilerinin kimyasal ilaçlama mücadelesinin taviz vermeden devam ettirilmesi çağrısında bulunduğunu,

************************

x-Ordu Üniversitesi’nin 2024 yılı ilk altı aylık bütçe sonuçlarının açıklandığını, buna göre, Üniversitenin 2023 yılı bütçesi 597.650.000 TL iken, 2024 yılı bütçesi 1.508.624.000 TL’ye yükseldiğini,

************************

x-Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren 52 Orduspor’un 24 Ağustos Cuma günü Bolu kampına nokta koyacağını,

************************

x-Ordu temsilcileri,52 Oduspor,Orduspor 67 ve Fatsa Belediyespor’un yer aldığıTFF 3.Ligi’nde yeni sezonun 7- 8 Eylül 2024 tarihinde oynanacak maçlarla start alacağını,

************************

x-Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası Yaprakbası Obası'nda meydana gelen üzücü olayda, otlayan koyun sürüsünün henüz bilinmeyen bir nedenle yaklaşık 20 metre yükseklikten aşağı yuvarlandığını;  olayda, sürüdeki 91 koyundan sadece 3'ü kurtulurken, diğer 88'i hayatını kaybettiğini,

************************

x-‘Fındığı erken hasat etmeyin’ diyen Ziraat Mühendisi  Haluk Şensoy’un  “Erken hasat randıman düşüklüğüne neden olur. Fındık döküldükten sonra toplamak en iyisidir. Erken toplamak randımana zarar veriyor. Üreticilerimizin, imkan dahilinde müsait yerlerde fındığı döküldükten sonra yerden toplamalarını tavsiye ediyoruz” dediğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız