HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 14:13

FATSA-UZUNDERE’YE ÖMÜRLÜK YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fatsa ilçesinde çalışan ekipler, yoğun yağış alarak ulaşımı tehdit eden Uzundere Mahallesi yolunu beton ile bulu
FATSA-UZUNDERE’YE ÖMÜRLÜK YOL

Ordu Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Fatsa ilçesinde çalışan ekipler, yoğun yağış alarak ulaşımı tehdit eden Uzundere Mahallesi yolunu beton ile buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri bu kapsamda Fatsa ilçesi Uzundere Mahallesi Köypınarı Mevkii Ilıca Karayolu bağlantısında bulunan 2 km’lik güzergahta beton yol çalışması başlattı.

UZUN YILLAR GÜVENLE KULLANILACAK

Yağışa bağlı doğa olaylarında ulaşım konusunda büyük sıkıntı yaşayan Uzundere Mahallesi sakinleri Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan beton yol ile rahata kavuşuyor.

Ekipler 2 km’lik güzergahta çalışmalarına devam ediyor. Etap etap sürdürülecek çalışmaların tamamlanması ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölge halkına uzun yıllar güvenle kullanacağı ulaşım ağını hizmete sunacak.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Yıllardır yaşadıkları sorunu çözüme kavuşturdukları için memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA-UZUNDERE’YE, ÖMÜRLÜK, YOL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız