HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Nisan 2017 Cumartesi Saat: 10:26

İKİZCE’DE SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

  Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte il genelindeki yol yatırımlarını hızlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçe merkeziyle Devecik Mahallesi arasındaki 4,7 km’lik güzergâhta sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
İKİZCE’DE  SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

 

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte il genelindeki yol yatırımlarını hızlandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, İkizce ilçe merkeziyle Devecik Mahallesi arasındaki 4,7 km’lik güzergâhta sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2017 yılı sıcak asfalt çalışma programı kapsamında daha önce altyapısı hazırlanan yolun 950 m’lik kısmına sıcak asfalt döküldüğünü ve geriye kalan 3 bin 750 m’lik kısmında ise devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

 

2017 yılında İkizce ilçesine toplam 6 milyon 250 bin TL’lik yol yatırımı yapılacağının müjdesini veren Başkan Yılmaz, “Bu kapsamda yıl sonuna kadar 13,7 km sıcak asfalt, 24 km sathi asfalt kaplama, 3 km beton yol, 36 km stabilize yol ve 12 km yol açma ve onarım çalışması planlıyoruz. İkizce ilçe merkezi - Devecik Mahalle yolu 4,7 km, Kurtköy - Kutluca - Başönü - Şenbolluk Mahalle yolu 9 km olmak üzere toplam 13,7 km sıcak asfalt çalışması ile Gaziler Mahallesi - Kuşlu Mahallesi bağlantı yolu 2 km, Kale Mahalle yolu 3 km, Düzmeşe Mahallesi - Derebaşı_Mahallesi bağlantı yolu 3 km, Kiraztepe Mahallesi yolu 2 km, Özpınar Mahalle yolu 6 km ve Yoğunoluk Mahalle yolunda 8 km olmak üzere toplam 24 km asfalt çalışması yapacağız” dedi.

 

 

İkizce’ye 2014-2016 yılları arasında ise 9 milyon 950 bin TL’lik yol yatırımı yapıldı. Bu süre içerisinde 5,5 km sıcak asfalt, 20,5 km sathi asfalt kaplama, 45 km tesviye ve yol onarımı, 250 km stabilize yol, 716 km reglaj, 205 km hendek temizliği ve 85 km asfalt yama yapımı ile 1,301 m koruge boru döşeme ve 12,460 m3 taş duvar inşaatı gerçekleştirildi.

 

Anahtar Kelimeler : İKİZCE’DE, SICAK, ASFALTA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız