HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ağustos 2024 Cuma Saat: 13:52

YAZ AKŞAMLARI RENKLENECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in son dönemde Ordululara kazandırdığı parklarda kültür sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek. “Parklarda Hayat Var” sloganıyla gerçekleştirilecek programlarla Orduluların ya
YAZ AKŞAMLARI RENKLENECEK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in son dönemde Ordululara kazandırdığı parklarda kültür sanat etkinlikleri gerçekleştirilecek. “Parklarda Hayat Var” sloganıyla gerçekleştirilecek programlarla Orduluların yaz akşamları renklenecek.

         Başkan Güler’in Ordu’da hayata geçirdiği sosyal yaşam alanları ile vatandaşlara boş vakitlerini keyifle geçiriyor. Doğa ile buluşmak isteyen Ordulular soluğu bu mekanlarda alıyor. Başkan Güler öncülüğünde Ordu’ya modern bir görünüm katan Durugöl Park, Ihlamur Park, Engelsiz Park, Ayışığı Park, Turnasuyu Kordon Park, Çamlıköşk ve Erguvan Park yaz mevsiminde vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

KONSERLER, SİNEMALAR VE DAHA NELER NELER

         Bu kapsamda yaz akşamları ve hafta sonlarında dolup taşan bu mekanlarda vatandaşların keyfini zirveye çıkarmak için bir adım daha atan Büyükşehir Belediyesi kültür sanat programlarına başlıyor. Konserlerden tiyatro gösterilerine, çocuk oyunlarından açık hava sineması gibi çok etkinliğin yer alacağı programda vatandaşlar unutulmaz anlar yaşayacak.

         Etkinlik tarihleri ve saatleri ise şu şekilde: 23 Ağustos Cuma günü saat 19.30’da Ihlamur Park’ta, 2 Eylül Pazartesi saat 19.30’da Cumhuriyet Mahallesi Engelsiz Park’ta, 3 Eylül Salı günü saat 19.30’da Ayışığı Park’ta, 4 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Turnasuyu Kordon Park’ta, 9 Eylül Pazartesi saat 19.30’da Çamlıköşk’te, 11 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Erguvan Park’ta etkinlikler düzenlenecek.

Anahtar Kelimeler : YAZ, AKŞAMLARI, RENKLENECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız