HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:46

GÜRSOY, VİZE SERBESTLİĞİNE KARŞI ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Türkiye’nin 1 Eylülden itibaren 15 yaş altı ve 50 yaş üstü Irak vatandaşlarına uygulayacağı vize serbestliği kararına ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Gürsoy, Ülkemiz
GÜRSOY, VİZE SERBESTLİĞİNE KARŞI ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Türkiye’nin 1 Eylül'den itibaren 15 yaş altı ve 50 yaş üstü Irak vatandaşlarına uygulayacağı vize serbestliği kararına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

Gürsoy, "Ülkemizde mülteci sorunlarının giderek derinleştiği bir dönemde, Irak vatandaşları için böyle bir muafiyet getirilmesi kabul edilemez. Bu, halkımızın güvenliği için tehdit oluşturan bir durumdur. İktidar mülteci çöplüğü hedefinden vazgeçmelidir" dedi.

TOPLUMSAL HUZURA ZARAR

Gürsoy, vize serbestliği uygulamasının Türkiye’nin toplumsal huzurunu etkileyebileceğini vurgulayarak, "Sınırlarımızda zaten büyük bir mülteci akını yaşanırken, Irak vatandaşlarına kapılarımızı sonuna kadar açmak, akıl alacak bir durum değildir. Bu karar, hükümetin yönetim yeteneğini ciddi şekilde sorgulatmaktadır" diye konuştu.

İKİ YÜZLÜ POLİTİKALAR KABUL EDİLEMEZ

Başkan Gürsoy, halkın artan mülteci sayısıyla birlikte sosyal ve ekonomik sorunlar yaşadığını belirterek, "Hükümetin bu tarz uygulamaları, sadece yaşam kalitesini olumsuz etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda güvenliği de tehlikeye atıyor. İnsanlar, günlük yaşamlarında endişe yaşamaktan sıkıldı" dedi.

SİYASETTE ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLİRLİK OLMALIDIR

Son olarak Gürsoy, "Siyasi iradenin, bu tür kritik kararları alırken halkla bir diyalog kurması ve şeffaflaşması gerekmektedir. 'Ben yaptım oldu' yaklaşımıyla hareket eden yönetimlerin zamanı geçmiştir. İlk seçimde gideceksiniz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, vize serbestliğine karşı durarak ve halkımızın menfaatlerini korumanın gayreti içinde olacağız" diyerek, sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerinin altını çizdi.

Anahtar Kelimeler : GÜRSOY, VİZE, SERBESTLİĞİNE, KARŞI, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız