HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ağustos 2024 Cuma Saat: 10:26

VALİ EROL’DAN MUHTARLARA ZİYARET

Ordu Valisi Muammer Erol, Altınordu İlçesi mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Cumhuriyet, Karapınar, Durugöl, Akyazı ile Karşıyaka, Şirinevler, Şahincili mahalle muhtarlarına daha önce ziyarette bulunan Vali Muammer Erol, Bah
VALİ EROL’DAN MUHTARLARA ZİYARET

Ordu Valisi Muammer Erol, Altınordu İlçesi mahalle muhtarlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Cumhuriyet, Karapınar, Durugöl, Akyazı ile Karşıyaka, Şirinevler, Şahincili mahalle muhtarlarına daha önce ziyarette bulunan Vali Muammer Erol, Bahçelievler, Şarkiye, Selimiye, Nizamettin, Düz Mahalle, Saray, Aziziye, Zaferimilli, Kumbaşı, Güzelyalı ile Taşbaşı   Mahalle   Muhtarlıklarına da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek, Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, Selimiye Mahallesi Muhtarı Olgun Toksoy ile Nizamettin Mahallesi Muhtarı Muzaffer Bayazıt’ı ziyaret ederek, bir süre sohbette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyareti için Vali Muammer Erol’a teşekkürlerini sunan Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek, Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, Selimiye Mahallesi Muhtarı Olgun Toksoy ile Nizamettin Mahallesi Muhtarı Muzaffer Bayazıt, mahallede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Vali Muammer Erol, daha sonra Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Saray Mahallesi Muhtarı Sezgin Arslan, Aziziye Mahallesi Muhtarı Selami Akarsu, Zaferi Milli Mahallesi Muhtarı Buğra Gök’ü de ziyaret etti ve mahallelerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi aldı.

Vali Erol, bulundukları mahallelerde vatandaşları yakinen tanıyan, onların sorunlarıyla birebir iştigal olan muhtarların mahalle ve köylerde devletin temsilcisi olduğunu belirtti.

Mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretler kapsamında Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Faruk Ekiz, Taşbaşı Mahalle Muhtarı İlker Saka’yı da ziyaret ederek, hatırlarını soran Vali Muammer Erol, çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

Kumbaşı Mahalle Muhtarı Nevin Gül, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Faruk Ekiz, Taşbaşı Mahalle Muhtarı İlker Saka, Vali Erol’un, Ordu Valiliği görevine başladığı andan itibaren muhtarlara her zaman yakın ilgi gösterdiğini, desteğini esirgemediğini ve uyum içerisinde çalışıldığını dile getirdiler ve ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, Vali Muammer Erol’a teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL’DAN, MUHTARLARA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız