HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 15:06

ALTINORDU, AVRUPA SPOR KENTİ OLACAK!

Altınordu Belediyesi, 2025 Avrupa Spor Kenti unvanı için çalışmalarına başladı.             Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) Anatoli İliev ile Agenda LTD.’nin kurucu ortağı Kristiana Kazandzhieva, A
ALTINORDU, AVRUPA SPOR KENTİ OLACAK!

Altınordu Belediyesi, 2025 Avrupa Spor Kenti unvanı için çalışmalarına başladı.
            Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonu (ACES Europe) Anatoli İliev ile Agenda LTD.’nin kurucu ortağı Kristiana Kazandzhieva, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Altınordu’nun, 2025 Avrupa Spor Kenti olması için başvuru süreçleri ve süreç boyunca verilecek destekler masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Ulaş Tepe heyete porselen plaket takdim etti.
BAŞKAN TEPE: ŞEHRİMİZİN SPOR ALT YAPISINI GELİŞTİRECEĞİZ
            Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, şehri sanayinin, ticaretin, turizmin ve sağlığın yanı sıra sporun da merkezi yapmak için ilk adımı attıklarını söyledi. ACES Europe’nın her yıl üye ülkelerin belediyeleri tarafından yapılan başvurular arasından yapılan inceleme sonucunda Dünya Spor Başkentleri, Avrupa Spor Başkentleri, Avrupa Spor Şehirleri, Avrupa Spor Kentleri ve Avrupa Spor Toplulukları olmak üzere değişik kategorilerde belediyelere çeşitli unvanlar verdiğine dikkat çeken Başkan Tepe, “Şehrimiz, sporun ve sağlıklı yaşamın merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu doğrultuda, 2025 yılında Avrupa Spor Kenti unvanını almak için gerekli tüm çalışmalara resmen başlamış bulunuyoruz. Bu unvan, şehrimizin spor alt yapısını daha da geliştirmek, sporu yaşam tarzımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek ve her yaştan vatandaşımızın spor yapma imkanlarını artırmak için önemli bir fırsat sunmaktadır. Belediyemiz, bu hedefe ulaşmak adına hem mevcut spor tesislerimizi modernize edecek hem de yeni tesislerin inşasını hızlandıracaktır” dedi.
            Başkan Tepe, sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve şehrin bu unvanla sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da örnek gösterilecek bir spor kenti olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, AVRUPA, SPOR, KENTİ, OLACAK!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız