HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 14:54

KIRSAL HASAT ŞENLİĞİNDE İKİNCİ DURAK GÖKÖMER

Altınordu Belediyesi’nin bu yıl ilk defa düzenlediği ‘Kırsal Hasat Şenliği’nin ikinci durağı Gökömer Mahallesi oldu.             Fındık hasadının başlamasıyla birlikte kentte ‘Kırsal Hasat Şenliği’ düzenleyen Alt
KIRSAL HASAT ŞENLİĞİNDE İKİNCİ DURAK GÖKÖMER

Altınordu Belediyesi’nin bu yıl ilk defa düzenlediği ‘Kırsal Hasat Şenliği’nin ikinci durağı Gökömer Mahallesi oldu.
            Fındık hasadının başlamasıyla birlikte kentte ‘Kırsal Hasat Şenliği’ düzenleyen Altınordu Belediyesi, yaşama dokunmaya devam ediyor. Bu yıl ilk defa Saraycık Mahallesi’nden başlayan ‘Kırsal Hasat Şenliği’, cumartesi günü Gökömer Mahallesi’nden devam etti. Gökömer Mahallesi Sağlık Ocağı yanında bulunan alanda gerçekleştirilen şenliğe Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy’un yanı sıra çocuklar, gençler ve yetişkinler katıldı. Çocukların dans gösterisiyle başlayan şenlik, Türk Halk Müziği konseri ile devam etti. Sağlık tarama hizmeti de verilen şenlik kapsamında köy seyirlik oyunları da sahnelendi. Hareketli parçalarla yerlerinde duramayan vatandaşlar oyunlar oynarken, mahalle sakinlerine unutulmaz bir gece yaşatıldı.
HÜSEYİN AKDENİZ: ŞENLİĞİMİZ DEVAM EDECEK
            Şenlikte vatandaşlara hitap eden Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz, Kırsal Hasat Şenliği’nin ağustos ayı boyunca belirlenen mahallelerde devam edeceğini söyledi. Akdeniz, “Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’nin öncülüğünde bu yıl ilk defa şehrimizde Kırsal Hasat Şenliklerimizi başlattık. Saraycık Mahallemizdeki coşkunun ardından bugün de Gökömer Mahallesi’ndeyiz. Kırsal mahallelerimiz bizim göz bebeğimiz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her alandaki hizmetlerimizi kırsal mahallelerimizle buluşturacağız” dedi.
MUHTAR GÜNDÜZ: HALKIMIZA ÇOK GÜZEL ENERJİ OLDU
            Muhtar Özkan Gündüz, sosyal belediyeciliğin en güzel örneğinin sergilendiğini kaydederek, “Altınordu Belediye Başkanımız saygıdeğer Ulaş Tepe’ye teşekkür ederiz. Bu etkinliklerin sadece yol, su alanında değil, sosyal belediyecilikte gereken etkinlikleri de yapması gerekir. Bu şenlik halkımıza çok güzel bir enerji oldu. Bunlar inşallah geleneksel hale gelir. İnsanlar sadece Altınordu Belediyesi’nin yol yapmadığını, şenliklerle de aktif hale geldiğini görürler. Fındık ayı olmasına rağmen iyi bir etkinlik oldu” diye konuştu.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
            Şenliğe katılan mahalle sakinlerinden Özden Rüzgar, “Böyle bir etkinlik düzenlendiği için çok mutluyum. Ulaş başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
            Önder Rüzgar ise, “Ben 43 yaşındayım. Kendimi bildim bileli böyle güzel etkinliklerle mahallemde karşılaşmadım. Ben Ulaş başkanı Gülyalı Belediye Başkanlığı döneminden itibaren takip ediyorum. Hep derdim ki; keşke bizim de candan, insanlarla iyi konuşmasını ve kaynaşmasını bilen bir başkanımız olsun. Şu günümüze çok şükür. Ulaş başkanla birlikte yürüyoruz. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah hizmetleri bu şekilde ve artarak devam eder” ifadelerine yer verdi.
            Emel Ünlü de, “Şenlik çok güzel. Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’ye ok teşekkür ederim. Yorgun argın bahçeden çıktık, buraya geldik. Bizim için güzel bir motivasyon oldu. Sosyal belediyeciliğe güzel bir örnek oldu” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : KIRSAL, HASAT, ŞENLİĞİNDE, İKİNCİ, DURAK, GÖKÖMER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız