HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 12:35

MARİNOPORT’TA RUHSATSIZ İŞLETMEYE TEPKİ

Gülyalı ilçesindeki Marinoport AVM içinde işletmecilik yapan Güray Aksoy, AVM içinde ruhsatsız ve izinsiz faaliyet gösteren bir işletme hakkında yetkilileri uyararak tepki gösterdi. İşletmeci Güray Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıkla
MARİNOPORT’TA RUHSATSIZ İŞLETMEYE TEPKİ

Gülyalı ilçesindeki Marinoport AVM içinde işletmecilik yapan Güray Aksoy, AVM içinde ruhsatsız ve izinsiz faaliyet gösteren bir işletme hakkında yetkilileri uyararak tepki gösterdi.

İşletmeci Güray Aksoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Gülyalı ilçesindeki Marinoport AVM içinde yer alan bir işletme, ruhsatsız ve izinsiz faaliyetlerine devam ediyor ve bu kuralsızlığı “kör gözüne parmak” misali göstere göstere yapıyor.

Geç saatlere kadar yüksek desibel canlı müzik Kabahatler Kanununa direkt muhalefettir. AVM ‘nin çevresinde mahalle vardır ve bu mahallenin sakinleri vardır. Hastası, yaşlısı, bebeği vardır ama bu işletmeyi denetleyen yoktur.

Nargile hizmeti veren işletmenin nargile ruhsatı da yoktur. Nargile tütün mamulüdür ve belli standartları taşıması toplum sağlığı açısından şarttır ama bu işletmeye caizdir.

Kıyılar herkesindir ve “Kıyı Kenar Kanunu” ile bu durum düzenlenmiştir. Kanuna rağmen plajın işletmesi ihale edilmiş, sonra da ihale iptal edilmiştir.

Marinoport’taki işletmeler ticari faaliyet yapmaktadır ve yetkililerin “haksız rekabeti” önlemek gibi bir misyonları vardır. Bu alandaki haksız rekabet uygulamalarının bir an önce bitirilmesini talep ediyoruz. Önlem alınmazsa üst mercilere silsile yoluyla derdimizi anlatacağız. Elbet bir dinleyen çıkacaktır” dedi.

Güray Aksoy’un bu açıklaması üzerine akıllara, “Marinoport”ta neler oluyor? Sorusu geldi. Yetkililerin bu konuda nasıl bir çalışma yapacağı ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Anahtar Kelimeler : MARİNOPORT’TA, RUHSATSIZ, İŞLETMEYE, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız