HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2024 Salı Saat: 12:37

“ZARARI EN AZA İNDİRMEK İSTİYORUZ”

Karadeniz bölgesinde meydana gelen sağanak yağışlar Fatsa’da etkili oldu. Dün Bolaman havzası olan Yassıbahçe, Bülbül, Kayaca, Ilıca, Uzundere, Aşağı Yavaş, Aslancami ve Kayaköy mahallerinde etkili olan sağanak yağmur yollara önemli
“ZARARI EN AZA İNDİRMEK İSTİYORUZ”

Karadeniz bölgesinde meydana gelen sağanak yağışlar Fatsa’da etkili oldu. Dün Bolaman havzası olan Yassıbahçe, Bülbül, Kayaca, Ilıca, Uzundere, Aşağı Yavaş, Aslancami ve Kayaköy mahallerinde etkili olan sağanak yağmur yollara önemli hasar verdi.

Karadeniz bölgesinde meydana gelen sağanak yağışlar Fatsa’da etkili oldu. Dün Bolaman havzası olan Yassıbahçe, Bülbül, Kayaca, Ilıca, Uzundere, Aşağı Yavaş, Aslancami ve Kayaköy mahallerinde etkili olan sağanak yağmur yollara önemli hasar verdi. Bu sabah saatlerinde Dolunay mahallesi civarında başlayan sağanak yağmur nedeniyle Büyük Sanayi Sitesinde su baskınlarına neden oldu. Su baskınlarının meydana geldiği bölgelere Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve OSKİ ekipleri iş makineleri ile müdahale etti.

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ağustos ayının çok fazla yağmurlu geçen bir ay olduğunu bu durumun özellikle altyapı üzerinde büyük bir yük oluşturduğunu belirterek, “Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak meydana gelen zararları en aza indirmek için çaba gösteriyor” dedi. Başkan Kibar, vatandaşlara sabırlı olmalarını ve ekiplerin çalışmalarına destek vermelerini istedi.

  Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ediyor ve yağışların oluşturduğu hasarın en kısa sürede giderilmesi hedefleniyor.

 

Anahtar Kelimeler : “ZARARI, EN, AZA, İNDİRMEK, İSTİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız