HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Ağustos 2024 Salı Saat: 11:54

MÜDÜR VARGELOĞLU, AKKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Akkuş ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çeşitli incelemelerde bulundu. Müdür Vargeloğlu, programına Akkuş Kaymakamı Ahmet Tokaçı ziyaret ederek başladı. Akkuş Ka
MÜDÜR VARGELOĞLU, AKKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Akkuş ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çeşitli incelemelerde bulundu. Müdür Vargeloğlu, programına Akkuş Kaymakamı Ahmet Tokaç'ı ziyaret ederek başladı. Akkuş Kaymakamı Sayın Ahmet Tokaç ile birlikte Akkuş ilçesi eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi.

 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Akkuş Belediye Başkanı Sayın İsa Demirci'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Daha sonra İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaret ederek ilçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim çalışmaları ile eğitim yatırımları konusunda Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürü Oktay Gümüş'ten bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu; yapımı devam eden, 16 derslikli Akpınar İlkokulu inşaatı, 140 öğrenci kapasiteli Akkuş Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu Pansiyonu inşaatı, 24 derslikli Cumhuriyet İlkokulu inşaatı ve yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılan, 16 derslikli Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesinin yeni okul binasını yerinde gördü. İnşaat çalışmalarının ilerleyişi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Müdür Vargeloğlu, projelerin geçici kabullerinin yapılarak tamamlanmasıyla birlikte Akkuş ilçesinde eğitimin kalitesinin daha da artacağına inandığını belirtti.

Akkuş Fatih Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, okul yönetimi ile bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılına yönelik planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okulların Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hedefleri doğrultusunda öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almaları için gerekli çalışmaların sürdürüleceği ifade etti. Müdür Vargeloğlu, ziyaretlerini Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesiyle sürdürdü. Bu okullarda yürütülen eğitim faaliyetlerini değerlendirdi ve yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak Akkuş ilçe ziyaretini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, AKKUŞ’U, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız