HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 15:54

OTSO’DAN HAVAALANI TEPKİSİ!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu Giresun Havaalanın 15 Eylül’de bakım onarım için kapatılmasının hem Ordu hem de Giresun’a ciddi zarar verecektir diyerek yetkililere seslendi. Başkan
OTSO’DAN HAVAALANI TEPKİSİ!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Ordu Giresun Havaalanın 15 Eylül’de bakım onarım için kapatılmasının hem Ordu hem de Giresun’a ciddi zarar verecektir diyerek yetkililere seslendi.

Başkan Karlıbel yapmış olduğu yazılı açıklamada, “Ordu-Giresun Havalimanı'nın Eylül ayının ikinci yarısında 50 gün süreyle kapatılacağını öğrendik. Pistin onarımı nedeniyle uçuşa kapatılmasının hem onarım zamanı hem de süresi her iki şehire de çok zarar verecektir.

Onarımın tam okulların açılması zamanına denk gelmesi, fındık sezonunun içinde kalması, ihracatın en yoğun olduğu tarihler arasında kalması işimizi daha da zorlaştıracaktır. Geçen yılda 12 günlük kapalılık süresi içerisinde pistin onarımı yapılmıştı.

Onarımın 50 gün gibi çok uzun bir süre yerine daha önceki yılda olduğu gibi kısa zamanda yapılması için gerekli önlemlerin alınabileceğine inanıyoruz. İlgili ve yetkililerin konuyu bir kez daha düşünmesini siyasilerimizin de konunun takipçisi olmasını her iki kent adına da istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler : OTSO’DAN, HAVAALANI, TEPKİSİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız