HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 15:39

ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA

Ordu’da iki gündür devam eden sağanak yağışlardan olumsuz etkilenen vatandaşları Altınordu Belediyesi yalnız bırakmadı. Günün ilk ışıklarında su basan bodrum katlarda ve fındık harmanlarında tahliye çalışması yapan ekipler, mazg
ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA

Ordu’da iki gündür devam eden sağanak yağışlardan olumsuz etkilenen vatandaşları Altınordu Belediyesi yalnız bırakmadı. Günün ilk ışıklarında su basan bodrum katlarda ve fındık harmanlarında tahliye çalışması yapan ekipler, mazgallarda da temizlik çalışması gerçekleştirdi. Aşırı yağışlarla birlikte küçük çaplı toprak kaymaları nedeniyle ulaşıma kapanan bazı kırsal mahalle bağlantı yollarında ise yol açma çalışması yürütüldü.

 

 

Ordu’da, pazar günü başlayan ve aralıklarla bugün öğle saatlerine kadar devam eden sağanak yağış etkili oldu. Altınordu’da şiddetini artıran yağışlı hava, bazı mahallelerde olumsuzluklar yarattı. Yağmurun şiddetini artırdığı ilk andan itibaren belediye ekipleri vakit kaybetmeden sahada teyakkuza geçti. İlk olarak cadde ve sokaklara hızlı bir şekilde müdahale eden Altınordu Belediyesi, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladı. Ardından binaların su basan bodrum katlarında titiz çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi, yağışların yol açtığı zorluklar karşısında vatandaşın yanında oldu. Yağmurun etkisini yitirmesinin ardından çalışmalara ara vermeyen belediye ekipleri, yağmur sularıyla birlikte gelen çakıl ve çamur nedeniyle tıkanan mazgallarda temizlik çalışması başlattı. 

 

KIRSAL MAHALLELERDE HUMMALI ÇALIŞMA

 

Şehrin dört bir yanında çalışma yürüten ekipler, kırsal mahallelerde de hummalı çalışma yapıyor. Yağmur sularıyla birlikte küçük çaplı heyelanların meydana gelmesi nedeniyle ulaşıma kapanan kırsal mahalle yollarında ekipler, yol açma ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. İş makineleriyle kısa zamanda birçok ihbarı çözüme kavuşturan Altınordu Belediyesi, vatandaşlara da güven verdi. 

 

Taşkın ve su baskını yaşanan noktalarda temizlik çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, BELEDİYESİ, VATANDAŞIN, YANINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız