HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 15:22

VALİ EROL: HER TÜRLÜĞÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Ordu’nun 19 İlçe Belediye Başkanlarıyla toplantı gerçekleştiren Ordu Valisi Muammer Erol, ilçelere yapılacak olan her türlü yatırım ve hizmetlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Ordu Valisi Muammer Erol, ilçelerde ihtiyaç d
VALİ EROL: HER TÜRLÜĞÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Ordu’nun 19 İlçe Belediye Başkanlarıyla toplantı gerçekleştiren Ordu Valisi Muammer Erol, ilçelere yapılacak olan her türlü yatırım ve hizmetlere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ordu Valisi Muammer Erol, ilçelerde ihtiyaç duyulan güvenlik ve altyapı hizmetlerinin giderilmesi amacıyla belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Valilik Toplantı Salonunda, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Vali Yardımcısı Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile ilçe belediye başkanları katıldı.
Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen belediye başkanlarına, görevlerinde başarı dileğinde bulundu.

Vali Muammer Erol, “Rabbim sizlere hayırla yad edileceğiniz güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" diye konuştu.  
Ordu’nun yaşanabilir bir şehir olma özelliğinin korunması için tüm kamu yöneticilerine büyük görev ve sorumluluk düştüğünü ifade eden Vali Erol, belediye başkanlarından İçişleri Bakanlığınca emniyet birimlerine alınacak araçlar konusunda destek istedi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından belediyelere geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da altyapı hizmetleri için kaynak sağlanacağını belirten Vali Erol, “Halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanlarımızla el ele vereceğiz. Halkımızın yararına olan projelerde iş birliği yapacağız. Yapılacak hizmetlerde biz de kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. ” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL:, HER, TÜRLÜĞÜ, DESTEĞE, HAZIRIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız