HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 13:11

GENÇ BEYİNLER PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün 2024 proje çalışmaları kapsamında Genç Düşler Atölyesi Derneğinin yürütücülüğünde Ordu Üniversitesi, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Or
GENÇ BEYİNLER PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün 2024 proje çalışmaları kapsamında Genç Düşler Atölyesi Derneğinin yürütücülüğünde Ordu Üniversitesi, Altınordu İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ortaklığında hazırlanan "Genç Beyinler - Dezavantajlı Özel Yetenekli Çocuklar İçin Teknik Bilimler ve Sosyal Uyum" adlı projesi başladı.

Proje hedef kitlesi üstün yetenekli, dezavantajlı durumda bulunan farklı zihinsel, duyuşsal, sosyal, fiziksel ve sezgisel özelliklere sahip 60 kişilik öğrenci grubu, öğrencilerin aileleri ile eğitim gördükleri okulların idareci ve öğretmenlerinden oluşuyor.

Proje kapsamında fabrika otomasyon sistemleri eğitimi, temel elektrik elektronik eğitimi, savunma elektronik uygulamaları eğitimi, değerler eğitimi, veli eğitimleri, spor faaliyetleri, sosyal ve kültürel faaliyetler, tv programı, teknik geziler, sistemleri eğitimi, mikrodenetleyici, proje başvuruları (Tübitak, Teknofest, patent, faydalı model, marka başvuruları) etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Projemizin toplam bütçesi 650 bin lira olup bütçenin 255 bin lirası T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından karşılanacak. Proje dün protokolün imzalanması ile başlamış olup proje faaliyetleri bir yıl sürecek.

Öte yandan projenin tanıtım toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Genç Düşler Atölyesi Yönetim Kurulu üyeleri ve proje yürütücüleri Murat Aslan, Songül Yakın, Nural Aslan, Meryem Yıldız, Aysun Köse, Ahu Feyhan Fidan, Zeki Fidan katıldı. Toplantıda proje yürütücüleri tarafından projenin tanıtım sunumu yapıldı. Tanıtım sunumu sonrasında proje kapsamında yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.

Müdür Onur Bekyürek, toplantıda yaptığı konuşmasında "Ordu Üniversitesi, Genç Düşler Atölyesi Derneği ve Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde bundan öncede güzel proje çalışmalarına imza attık. Bugün yeni bir projeyle yine öğrencilerimize hizmet etmek amacıyla bir araya geldik. Projenin hayırlara vesile olmasını, öğrencilerimizin gelişimine olumlu katkılar sunmasını temenni ediyorum. Proje ekibinde yer alan öğretmenlerimizi bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyor, proje süresince yapacakları çalışmalarda da başarılar diliyorum." dedi.

 

Anahtar Kelimeler : GENÇ, BEYİNLER, PROJESİ, TANITIM, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız