HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 13:04

KORGAN’DA BETON YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan’ın en büyük mahallerinden olan Çayır Kent’i Niksar karayoluna bağlayacak olan güzergâhı beton yol ile buluşturuyor  Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Çayır
KORGAN’DA BETON YOL SEVİNCİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan’ın en büyük mahallerinden olan Çayır Kent’i Niksar karayoluna bağlayacak olan güzergâhı beton yol ile buluşturuyor

 Ordu Büyükşehir Belediyesi Korgan ilçesinin en büyük mahallelerinden olan Çayırkent’i, Niksar Karayoluna bağlayan güzergâhta beton yol çalışmasına devam ediyor. Çalışmalarını büyük oranda tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara konforlu ulaşım imkânı sunuyor.

 Bu doğrultuda Korgan’ın en büyük mahallelerinden olan Çayırkent’te çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallenin en önemli güzergahlarından bir tanesi olan Çayırkent’i Niksar Karayoluna ulaştıran güzergahı beton yol konforuna kavuşturdu. Çalışmalarında sona gelen ekipler, hava koşullarına bağlı olarak yolun geri kalan kısmını da tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak.

 MAHALLE MUHTARI AHA’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 Korgan’ın en büyük mahallelerinden olan Çayırkent’te devem eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Salih Aha, Başkan Güler’e teşekkür etti. 5 bin nüfusa sahip bir mahalle olduklarını aktaran Aha, “Mahallemizin en önemli güzergahlarından bir tanesi olan ve Niksar yoluna bağlantı sağlayan güzergahta Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz çalışıyor. Bizim için önem arz eden bu yolun beton ile buluşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : KORGAN’DA, BETON, YOL, SEVİNCİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız