HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ağustos 2024 Pazar Saat: 13:39

ÇOCUKLARIN TALEBİNE DESTEK ARTIYOR

Altınorduda 8 çocuğun evlerine yakın noktada park olmaması nedeniyle, sokakta Park isteriz sloganı atıp eylem yapmasının ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, mahalleye park yapılmasına yönelik söz vermişti. Görüntüler ulusa
ÇOCUKLARIN TALEBİNE DESTEK ARTIYOR

Altınordu'da 8 çocuğun evlerine yakın noktada park olmaması nedeniyle, sokakta "Park isteriz" sloganı atıp eylem yapmasının ardından Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, mahalleye park yapılmasına yönelik söz vermişti.

Görüntüler ulusal medyaya da yansıyınca ünlülerden de konuya ilişkin destek mesajları gelmeye başladı. Son olarak ünlü sanatçı Gülben Ergen parkın yapılması için Altınordu Belediyesine destek sözü verdi. 

GÜLBEN ERGEN’DE DESTEK VERDİ

Sosyal medya hesabından "Ordu’da kendi sokaklarına oyun parkı yapılması için ellerinde pankartlarla yürüyüş yapıp yetkililere seslenen çocuklara sesleniyorum. Çocuklar Gülsün diye ben talibim size salıncaklı kaydıraklı oyun parkı yapmaya. Hadi hemen yazın bana mahallenizi, adresinizi" ifadelerine yer veren Gülben Ergen'in paylaşımına Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yanıt verdi.

Başkan Tepe, "Merhaba Gülben hanım. Duyarlılığınız için çok teşekkür ediyoruz. Bu video sosyal medyaya ilk düştüğünde konuyla ilgileneceğimizin sözünü bu minik yüreklere vermiştik. Sizlerin de desteğiyle çok daha nitelikli bir parkı sevgili kardeşlerimize armağan edebiliriz" dedi. 

Başkan Tepe'nin bu cevabına Gülben Ergen, "Ulaş bey merhaba. Cevabınıza, ilginize teşekkür ederim. Adres, çocukların yaş grubu ve zamanlama için dm den haberleşelim lütfen" karşılığı verdi.

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARIN, TALEBİNE, DESTEK, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız