HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ağustos 2024 Cuma Saat: 12:54

“ÜNYE’NİN YANINDA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer bir dizi ziyaret ve inceleme için Ünye’deydi. Ünye Belediyesi tarafından devam eden proje alanlarında incelemelerde bulunan Özer, “
“ÜNYE’NİN YANINDA OLMAKTAN MUTLUYUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer bir dizi ziyaret ve inceleme için Ünye’deydi.

Ünye Belediyesi tarafından devam eden proje alanlarında incelemelerde bulunan Özer, “Ünye’nin başarı hikâyesinin yanında olmaktan son derece mutluyum” diye konuştu.

Özer’e ziyareti sırasında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Gölevi Kafe ve Restoran

Özer ve beraberindekilerin ilk ziyareti Ünye Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve yılsonunda tamamlanması planlanana Gölevi Kafe ve Restoran oldu.

Milletvekili Özer; “Ünye’nin Başarı Hikayesinin Yanında Olmaktan Memnunuz”

“Kıymetli Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’nın ortaya koyduğu yeni projeleri inceleme imkânımız oldu. Belediye Başkanımız Ünye’de yaşayan veya dışarıdan gelen vatandaşlarımız nitelikli hizmet alması için çok önemli projeleri hayata geçiriyor. İçerisinde bulunduğumuz Gölevi Kafe ve Restoran proje 3 aylı bir zaman diliminde tamamlanarak hizmete girecek. Önümüzdeki sezonda böyle güzel bir mekânın hizmete girmesi ile vatandaşlarımız nitelikli bir mekâna daha kavuşmuş olacak. Belediye Başkanımız ilk döneminde ki heyecan ve aşkı ile ikinci döneminde de yoğun bir şekilde çalışıyor ve vatandaşlarımız yaşam kalitesini arttırmak adına projeler ortaya koyuyor. Bizler de bu başarı hikâyesinin bir parçası olmaktan ve destek vermekten son derece mutluluk duyuyoruz ve kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tavlı, “Sn. Özer’e Desteklerinden Dolayı Teşekkür ediyorum”

Ünye’deki projelerin hayata geçirilmesinde her zaman destek veren AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer’e teşekkür eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Burada Gölevi Kafe ve Restoran projemiz devam ediyor. HEMEN YANIDNA ESKİ Eski Kadınlar Plajı, Şu an için ise aile plajı olarak hizmet vermeye başlayan alana açık bir havuz yaparak bu alanı komleks bir hale getireceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Altaş, “Bu Tesis Bittiğinde Sadece Ünye’nin Değil, Bölgenin En Güzel Tesislerinden biri olacak”

Gölevi Kafe ve Restoran projesinin inceleme gezisinde konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ise “Fiziki yapısı ve deniz kıyısında olması hasebiyle gözde bir mekân olacak. Ünye ve bölge turizmini bir adım öne taşıyacak bir proje. Ünye Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, “Bölge Turizmine Ciddi Katkı Sağlayacak”

İnceleme ziyareti sırasında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise “Batıpark alanı ile bu proje birleştiğinde bölge turizmine ciddi katkı sağlayacaktır.” Dedi.

BATIPARK

Özer ve beraberindeki heyet daha sonra BATIPARK inşaat alanında incelemelerde bulundu. Burada bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “70 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz BATIPARK ilçemizin ve bölgemizin prestij projelerinden bir tanesidir. Burası hem halk plajı olarak hizmet verecek. Hem bisiklet ve yürüyüş yoları, karavan parkı, spor alanları, kafeteryası, restoranı ve kır düğün salonundan oluşan çok sayıda sosyal donatı alanı ile bölge turizmine ivme kazandıracak. Projemiz önümüzde ki yaz sezonunda tamamen bitmiş olarak hizmete girecek. Bu yapılan hizmetler Sayın Bakanımızın, Cumhur İttifakı Milletvekillerimizin ve siyasi büyüklerimizi destekleri ile hayata geçiyor ”dedi.

Milletvekili Özer, “2025 Yılı Ünye’nin Yılı Olacak”

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer Ünye’de başarılı bir belediye yönetiminin çok sayıda projeyi eş zamanlı yürüttüğünü belirterek, “Önümüzdeki sezona Ünye gerçekten çok güçlü bir şekilde girmiş olacak. Vatandaşlarımızın sadece deniz girdiği değil, çok sayıda donatı alanı ile kaliteli vakit geçirebileceği bu projeden büyük memnuniyet duyuyoruz.” Dedi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kompleksi

Heyetin bir sonraki durağı ise Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kompleksi oldu. Buradaki inşaat çalışmalarını inceleyen heyet teknik ekipten bilgiler aldı.

Başkan Tavlı, “Tip Projenin Haricinde Türk Hamamı ve Sauna ‘da Ekledik”

Yarım Olimpik Yüzme Havuzunun tip projesinin haricinde daha farklı alanlara da hizmet etmesi adına proje içine Türk Hamamı ve Sauna ’da eklediklerini kaydeden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Karadeniz iklim şartları nedeniyle her zaman deniz imkânını sunmuyor. Bu nedenle vatandaşlarımız yüzme imkânında son derece faydalansın isteyerek böyle bir projeyi hayata geçiriyoruz. Yılsonu itibariyle tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.

Milletvekili Özer, “Ünye’de Beklenti Çok Yüksek”

Ünye’de eş zamanlı yürüyen birçok proje ile beklentinin yükseldiği belirten AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer, “Sahilde devam eden projeler, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kültür Merkezi gibi çok sayıda proje 2024 yılı sonunda hizmete girecek. Ünye bu açıdan müthiş imkânlara kavuşan bir kent haline gelecek” dedi.

Ünye Kalesi

Milletvekili Özer ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Ünye Kalesi oldu. Restorasyonu tamamlana ve birkaç düzenlemesi kalan Ünye Kalesinde bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “250 metre raylı sistemle ziyaret edilebilecek Türkiye’deki tek kale olma öz<elliği olan Ünye Kalesinde çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Vagon sisteminde 4’lü fren sistemi ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Yürüyüş yoları, dehlizleri, danışma noktası ve kafeteryası ile Ünye Kalesini turizme açmaya hazırlanıyor. Ünye Kalesinde insan suretinde olan bir kaya noktasında cam teras projemizi ise çalışıyoruz. Projemizde birlikte Ünye önemli bir turizm destinasyonuna daha kavuşmuş olacak” dedi.

Ünye-Akkuş-Niksar Yolu

AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer ve beraberindekiler daha sonra temeli Nisan 2023’te atılan ve yapım çalışmaları devam eden Ünye-Akkuş-Niksar Yolunda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Özer, “Bu Yol ile İlgili Kaynak Sıkıntısı Yok”

Ünye-Akkuş-Niksar yolu ile ilgili hiçbir kaynak sıkıntısı olmadığının altını çizen AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Mahmut Özer, iki yıl içerisinde yolun tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu noktada hem bir önceki Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ve şu an ki Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tavlı, “Bazıları Seçim Yatırımı Demişti”

Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun temeli atıldığında bazılarının seçim yatırımı dediğini ve devam etmeyeceğini iddia ettiğini hatırlatan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Gelinen süreçte herkes gördü ki; yolumuz hızla devam ediyor ve iki yıl içinde tamamlanacak. Bu noktada destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Altaş, “Bu Yol Çok Önemli Bir Güzergâh”

Ünye-Akkuş-Niksar Yolu’nun bölgeyi İç Anadolu’ya ve Akdeniz’e bağlayan çok önemli bir güzergah olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, “Bölge illeri de birbirine entegre edecek bu yolun hayata geçirilmesinde emeği olan herekse teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, “Bölge Turizmine Ciddi Katkı Sağlayacak”

Yol ile ilgili çalışmaların 3 noktada eş zamanlı devam ettiğini kaydeden AK Parti Ünye15 İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparlsan, “15’nci ve 29’ncu kilometrelerde çalışmalar devam ediyor. Bu yol sadece bölgemizi İç Anadolu’ya ve Akdeniz’e bağlamıyor. Kültürleri de birbirine yakınlaştırıyor” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “ÜNYE’NİN, YANINDA, OLMAKTAN, MUTLUYUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız