HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ağustos 2024 Cuma Saat: 09:11

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ ALLAH’IN ADALETİ BU! Varsın iktidarı arkasına alıp da  çaresizlere tekme ve tokat atanlar prim yapsın. Allah’ın adaleti bu! Hiçbir insanın canını, yaşattıklarını yaşatmadan almaz.     NE DEMİŞ NE DEMİŞ?
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

ALLAH’IN ADALETİ BU!

Varsın iktidarı arkasına alıp da  çaresizlere tekme ve tokat atanlar prim yapsın. Allah’ın adaleti bu! Hiçbir insanın canını, yaşattıklarını yaşatmadan almaz.

 

 

NE DEMİŞ NE DEMİŞ?

“Her alanda kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşamına dokunacak projeleri hayata geçirmek için gayretle çalışıyoruz. Çocuklarımıza, genç kardeşlerimize, annelerimize, babalarımıza, dedelerimize ve ninelerimize, her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik süreçten en çok etkilenen kesimimiz hiç şüphe yok ki, emeklilerimiz. Ev kiralarına bile yetmeyen maaşlarıyla hayata tutunmaya ve yaşam mücadelesi vermeye çalışıyorlar. Biz de emeklilerimizin hayatını biraz kolaylaştırmak için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Onların huzur içerisinde yaşamlarını sürdürülebilmeleri için çalışmalarımızı bugün itibariyle başlatıyoruz.”

(Aşkın Tören ,Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE!”Hoşgörü sevginin ikiz kardeşidir” gerçeği pek fazla anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

DAMLA KİTABEVİ

Sahipliğini yılların tecrübeleri Ahmet Altaş ile Sedat Gönül’ün yaptığı Damla kitabevi ,hizmet kesintisiz  vermeye devam ediyor.

                Yok yokun adresi Damla Kitabevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Damla kitabevi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi  çeyrek asırlık tecrübe Zeki Gül’ün önderliğinde  hizmet vermeye devam ediyor.

Zekai, Davut ve Kayalı ekibiyle, ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ sloganıyla hizmet veren Kanberoğlu’na, 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs işletmesi’ne kazasız günler ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Gecenin sessizliklerinde gizli göz yaşı döken ve silenler ile gözleri uzaklara dalanların hikayesi yakınlarda değildir.

 

 

OLDUM OLASI

İnsanlar, sevgi, saygı ve hoşgörü fakiri ise insanlığı  devlet politikası haline getirseniz bile ne yazar?

 

 

HARBİDEN

İnsanın dibi lider; ağzıyla söylediğini beyin ve yüreğiyle onaylamalı, kimsesizlerin kimsesi ve çaresizlerin de çaresi olmalı. Gerisi teferruat...

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun’un, Erdoğan’ın sosyal medya üzerinden aktif paylaşımlar yapmaya devam ettiğini hatırlatarak, "Bravo! Freedom House’un özgür ülkeler sıralamasında Türkiye neden 145. sırada? Neden Uganda, Nijer ve Ürdün gibi ülkelerle rekabet halindeyiz?" ifadeleriyle Türkiye’nin özgürlükler alanındaki kötü durumuna dikkat çektiğini,

***********************

x-Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) tarafından yapılan açıklamada 12 Ağustos 2024 Pazartesi gününden itibaren yeni sezon fındık alımına başlanacağını,

***********************

x-Kara avcılığı sezonunun, 10 Ağustos 2024'te Ege ve Marmara bölgelerinde, 24 Ağustos 2024'te Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Batı Karadeniz bölgelerinde, 31 Ağustos 2024'te ise Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde başlayacağını,

***********************

x-Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’nın, ilçede tamamlanan kapalı spor salonunun gençlere daha rahat bir spor yapma alanını sunduğunu duyurduğunu,

***********************

x-Efeler Ligi ekiplerinden Akkuş Belediyespor’un , 2024-2025 sezonunda 13-14-15 Eylül'de oynanacak olan Axa Sigorta Kupa Voley Grup etabında 1.Grup'ta Arkas Spor ve Türşad ile karşı karşıya geleceğini,

***********************

2024 ilk altı aylık dönemde; Türkiye’den yapılan fındık ihracatı 144 bin 694 Tona ulaşarak, karşılığında 1 Milyar 170 Milyon 96 bin dolar döviz girdisi sağlandı ve 6 aylık ihracatında bir önceki yıl aynı dönemine göre miktarda yüzde 10 değerde ise yüzde 40 oranında artış yaşandığını,

**********************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesinin iki yıl önce dağıttığı hindi palazları bugün gelir kaynağı olduğunu, Hindi yetiştiriciliği yapanların, et, civciv ve yumurta satışlarından önemli bir gelir elde ederken, yabani ot ve kokarca mücadelesinde de hindileri kullandıklarını,

**********************

x- Gölköy Belediyesi’nin, belediyeye ait düğün salonlarında yemek ikramı uygulamasının kaldırıldığını açıkladığını,

**********************

x-Türkiye Futbol Federasyonu İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu alt ligler hakkında yaptığı açıklamada ''Bir ile bakıyorsunuz üç tane dört tane profesyonel takımı var. İnsanlar her sene yardım topluyor, kimden topluyor iş adamlarından, kanaat önderlerinden, onlar da bıktı artık. Her ilin bir tane bilemedin iki tane takımı olsa o ligler onu taşır. 3.Lig’de dört grup olmaz. Onları da dizayn etmemiz lazım.'' İfadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız