HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 15:33

HAYATLARI KONFORLA BULUŞTU

Kronik hastalıkları olan Taştemel ailesinin yol çilesi, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimiyle sona erdi. Yukarıtepe Mahallesi’nde yaşayan ve yollarının yapılması için defalarca başvuru yapan ancak sonuç alınamayan sor
HAYATLARI KONFORLA BULUŞTU

Kronik hastalıkları olan Taştemel ailesinin yol çilesi, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimiyle sona erdi. Yukarıtepe Mahallesi’nde yaşayan ve yollarının yapılması için defalarca başvuru yapan ancak sonuç alınamayan sorunla ilgili ailenin imdadına yetişen Altınordu Belediyesi, yol nedeniyle işkenceye dönen hayatları konforla buluşturdu.

 

Altınordu Belediyesi, kentte ulaşım sorunlarına neşter vurmak için dört koldan çalışma yürütüyor. Herkesi konforlu ulaşımla buluşturmak için mesai gözetmeksizin hummalı çalışma yapan Altınordu Belediyesi, özellikle sağlık sorunları yaşayan vatandaşların çileye dönüşen hayatlarına güneş gibi doğuyor. Bu kapsamda Yukarıtepe Mahallesi Dervişoğlu Sokak’ta yaşayan kronik hastalıkları bulunan Taştemel ailesinin yol çağrısına Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe yetişti. Yıllardır stabilize olarak bırakılan yolları nedeniyle hayatları adeta zindana dönen Taştemel ailesi, yaşadıkları yol sorununu Ulaş Tepe’ye iletti. Başkan Tepe’nin girişimiyle Taştemel ailesinin ambulansın dahi inemediği evinin yoluna beton dökülerek, yol sorunu çözüme kavuşturuldu.

 

EREN TAŞTEMEL: BURAYA AMBULANS DAHİ İNDİREMEDİK

 

Kronik rahatsızlıkları nedeniyle ambulansın bile evlerine ulaşamadığını belirten mahalle sakinlerinden Eren Taştemel (65), “Ben KOAH hastasıyım. Bunun yanında bazı kronik hastalıklarım da var. Buradan gelip geçmemiz mümkün değildi. Ne kadar yolumuz açık olduysa bile burası acil olarak yapılması gereken bir yoldu. Geçen aylarda eşim evde rahatsızlandı. Doktora gitmesi gerekiyordu. Araba inemediği için çocuklar sürükleyerek alıp götürmek zorunda kaldılar. Bu yoldan kapıma bir taksi dahi indiremedim. Eşimle birlikte hastaneye dahi gidemedim. Bir insan eşinin peşine gitmez mi? Ben araba inmediği için buraya gidemedim. Buraya ambulans dahi indiremedik. İnmesi de zaten mümkün değildi. İnse de buradan çıkamayacaktı” dedi.

 

“İLK DEFA EVİMİN KAPISINA ARABAYLA GELDİM”

 

Taştemel, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Şu anda çok mutlu ve huzurluyum. Yolumun yapılmasına o kadar sevindim ki, bunu anlatmaya kelimelerim yetmez. 4-5 gün önce ben de hastaneye gittim. İlk defa evimin kapısına da arabayla geldim. Şu güzelliği gördüm zaman söyleyecek bir söz bulamıyorum. Allah bu yolda emeği geçen herkesten razı olsun. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye başarılarının devamını diliyorum. Çok ama çok teşekkür ediyorum.”

 

TALİYE TAŞTEMEL: YÜKLERİMİZİ ELLERİMİZLE TAŞIYARAK İNDİRİYORDUK

 

Yürümekte zorluk çeken Taliye Taştemel (76) ise, yollarının yapılmasından dolayı duygu dolu anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Taştemel, “Burada yol sıkıntısı çok çektik. Burası çok kötüydü. Yürümemiz bile çok zordu. Arabayla gelmemiz zaten mümkün değildi. Hasta çocuğum var. Benim çocuğum köy havası almak istiyordu ancak yolumuz olmadığı için gelemiyordu. Biz arabamızı yukarıdaki tepede bırakıp, yüklerimizi ellerimizle taşıyarak indiriyorduk. Durumumuz bundan ibaretti. Çok duyguluyum. Yolumuz yapıldı. Oğlum artık rahatlıkla gelebilecek. Evimin kapısında inebilecek, evine rahatlıkla ulaşabilecek.  Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. Bize bu duyguyu yaşatan Altınordu Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

               

 

Anahtar Kelimeler : HAYATLARI, KONFORLA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız