HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 15:25

ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantı
ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında bugüne kadar yapılan çalışmalar ile bundan sonra yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği Koordinasyon Toplantılarının 8’incisi, Vali Muammer Erol’un başkanlığında gerçekleştirildi.


Valilik Toplantı Salonunda yapılan Koordinasyon toplantısında, hakkında İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok tarafından Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede hizmete açılabilmesi için daha önce yapılan koordinasyon toplantılarında görüşülen konularla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Vali Muammer Erol ve toplantıya katılanlara bilgi verildi.  

Şehir Hastanesi inşaatının planlanan sürede tamamlanarak, hizmete alınması için kamu kurumlarının eş zamanlı olarak yapması gereken işleri ve çalışmaları koordine etmek amacıyla bugüne kadar 7 toplantı yapıldığını belirten Vali Muammer Erol, “İlimizin en önemli devlet yatırımı olan Ordu Şehir Hastanesinin planlanan sürede yapımının tamamlanarak, hizmete hazır hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor. Şehir Hastanesinin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte eş zamanlı olarak yapılması gereken işleri ve altyapı hizmetlerini koordine etmek amacıyla bu toplantılarımızı yapıyoruz. Bugün 8’inci toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Son bir yıl içerisinde 4 toplantı yaptık. Artık belli aşamaya geldik. Bu hafta bizim için krtik bir hafta olacak. Zira, Ordu Şehir Hastanemizin Teknik Servis ve diğer ikmal işlerinin ihale işlemleri belli olacak. Diğer taraftan Karayolları tarafında yapılacak ulaşım yollarının proje ihaleleri sonuçlandırılacak. DSİ tarafından yapılacak işler de yatırım programına alınacak inşallah. Dolayısıyla bir mesafe kat etmiş olacağız. Birlik ve beraberlik içinde herkes birbiri ile irtibatlı şekilde olursa ilgili kurumlar ne yapacağını bilir, bilgi sahibi olur ve ona göre pozisyonunu alır” diyerek, kurumların birlikte hareket etmesini istedi.

Vali Muammer Erol, Ordu Şehir Hastanesinin planlanan zamanda hizmete girebilmesi için kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalarla ilgili Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Teiaş, Aksa Ordu-Giresun Doğalgaz Dağıtım A.Ş, Türk Telekom A.Ş, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş yöneticilerinden ayrıntılı olarak bilgi aldı ve çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Toplantıda, Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Karayolları Samsun Bölge Müdürü Serdar Ateş, DSİ 7. Bölge Müdürü Köksal Buğra Çelik, ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, yüklenici firma yetkilisi ve ilgili kurumların yöneticileri hazır bulundu.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız