HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 13:20

ORDU’YA YENİ BİR TESİS

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Çamburnuna yeni bir tesis kazandırıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde hayata geçireceği çevre düzenleme projesi ile Ordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırarak ilçenin cazibe
ORDU’YA YENİ BİR TESİS

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Çamburnu'na yeni bir tesis kazandırıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde hayata geçireceği çevre düzenleme projesi ile Ordu’ya yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırarak ilçenin cazibesini arttıracak.

Çamburnu’nda denizci fenerinin bulunduğu alanda yapılacak sosyal alan ziyaretçilere hem dinlenme hem de doyumsuz bir seyir imkânı sunacak.

Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun zengin potansiyele sahip kıyılarında yaptığı düzenlemeler ile bu alanları halkın rahatça faydalanabileceği sosyal alanlara çeviriyor. Bu kapsamda birçok ilçede çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde yeni bir projeye imza atıyor.

TURİZME KATKI SUNACAK

İlçeye bağlı Kaleyaka Mahallesinde bulunan Çamburnu için Perşembe Belediyesi ile birlikte çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, hayata geçireceği düzenleme ile Perşembe’ye cazibe katacak. Perşembe sahil yolu güzergahındaki Çamburnu’ndaki denizci fenerinin yer aldığı alanda uygulanacak olan proje, Ordu turizmine de katkı sunacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Büyükşehir Belediyesinin kendi uhdesinde toprak tesviyesi ile başladığı kazı-dolgu çalışmaları, baskı beton, yürüyüş yolları, engelli rampaları, korkuluk, duvar, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları ile projenin alt yapısı ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak. Kapalı alanları Perşembe Belediyesi tarafından yapılacak olan proje daha sonrasında hizmete açılacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU’YA, YENİ, BİR, TESİS

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız