HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 13:13

KARLIBEL: BÜYÜMEMİZ GEREKİYOR

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr.  Mahmut Özer, İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindekiler Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (OTSO) ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, OTSO
KARLIBEL: BÜYÜMEMİZ GEREKİYOR

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr.  Mahmut Özer, İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindekiler Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı (OTSO) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, OTSO Başkanı Adil levent Karlıbel’in talebi üzerine telefonla arayarak Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır görüştü ve şehrimizdeki 2. Organize Sanayi Bölgesi alt yapı ihalesinin sözünü aldı.

Ziyarette Başkan Karlıbel, Bakanımızla ile seçildiği günden bu yana uyum içerisinde çalışıyoruz. Biz küçük şehiriz büyümemiz gerekiyor. Büyümek içinde ilimizin de sanayi yatırımına çok ciddi ihtiyaç var. Belki sıkıntılı bir sürece denk geldik. Ancak alabileceğimiz yatırımların kaynağı merkezi hükümetten sağlanırsa hedeflerimize ulaşacağız. Bu yüzden 2’nci Organize Sanayi Bölgesi ihale sürecinin biran önce yapılmasını istemekteyiz.” Dedi.

Taleplerinizin takipçisi olacağız diyen Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile telefonda görüşerek şehrimizdeki 2. Organize Sanayi Bölgesi alt yapı ihalesinin sözünü aldı.

Daha sonra Başkan Karlıbel, 2. Organize Sanayi Bölgesi alt yapı ihalesinin sözünü veren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a ve Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’e teşekkürlerini iletti.

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, İl Başkanı Selman Altaş ve beraberindekiler, OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, Meclis Başkanı Necat Avcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Şahin, Veysel Köybaşı ve Gültekin Kurtçul tarafından ağırlandı.

 

Anahtar Kelimeler : KARLIBEL:, BÜYÜMEMİZ, GEREKİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız