HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Ağustos 2024 Pazartesi Saat: 12:55

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Saraycık Mahallesi’nde düzenlenen piknik programına katıldı. Gurbetten sılaya gerçekleştirilen buluşmada Saraycık Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Tavlı, “Saraycık Mahallemizde güzel ve keyif
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Saraycık Mahallesi’nde düzenlenen piknik programına katıldı. Gurbetten sılaya gerçekleştirilen buluşmada Saraycık Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Tavlı, “Saraycık Mahallemizde güzel ve keyifli bir etkinlikte bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu etkinliklerine önemine hep birlikte şahit oluyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Ünye’nin Saraycık Mahallesi sakinleri geleneksel piknik şöleninde bir araya geldi. Mahalle Muhtarı ve ihtiyar heyeti ile Saraycık Köyü Yardımlaşma, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve Piteli sokak piknik alanında gerçekleştirilen etkinliğe Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ile Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da katıldı.

Çeşitli oyunların yer aldığı piknikte ikramların yanı sıra müzik eşliğinde oyunlar da yer aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Saraycık Mahallemizin derneğinin ve aynı zamanda muhtarlığını birlikte koordineli bir şekilde çalışarak organize ettiği bu buluşmayı çok önemli buluyorum. Ağustos ayında ve fındık hasat zamanında gerçekleştirilen bu buluşma gurbette yaşayan hemşehrilerimiz ile sılada yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirdi. Fındık hasat dönemi öncesinde de hemşehrilerimize moral ve motivasyon sağlayarak keyifli vakit geçirmelerini sağladı. ‘Gözden uzak olan gönülden de ırak olur’ diye bir atasözümüz var. İnsanlar biliyorsunuz farklı şehirlerde yaşadıkları için bu organizasyonlar aynı zamanda gözden uzak olanların da bir araya gelmesine ve gönülden uzak olmamasına vesile oluyor. Çocuklarımızın birbirlerini tanımasına, yaşlılarımızın ve gençlerimizin birbirleriyle hal hatır sormasına ve birbirinden haberdar olmasına ciddi anlamda katkı sağlıyor. Ayrıca çocuklarımızın burada yarışırken gördüğümde bizim geçmişten gelen oyunlarımızı yöresel etkinliklerimizin icra edildiğine şahit olmak çocuklarımızın böyle mutlu heyecanlı bir şekilde bu oyunları sergiliyor olmaları bugün telefondan uzak bir şekilde geçmişin oyunlarını sergiliyor olmaları çok önemli. Onun için hakikaten bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Bu vesile ile bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sizlere de bu katılımı sağlayarak burayı şenlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Cenabı Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. Programı düzenleyen Saraycık Mahalle Muhtarı Hasan Güler ve Saraycık Köyü Yardımlaşma, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Tatlı da birer konuşma yaparak katılım sağlayan ve destek verenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : “BİRLİK, VE, BERABERLİĞİMİZ, DAİM, OLSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız