HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 13:45

ALKIŞLAR HAYIRSEVER AÇIKEL AİLESİNE

Fatsa’da hayırseverler tarafından yaptırılan aile sağlığı merkezi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı. Fatsa ilçesinde Hayırsever Emriye Açıkel ve Zekiye Açıkel Coşkun tarafından yaptırılan Kemal Açıkel Aile sağlı
ALKIŞLAR HAYIRSEVER AÇIKEL AİLESİNE

Fatsa’da hayırseverler tarafından yaptırılan aile sağlığı merkezi ile 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu açıldı.

Fatsa ilçesinde Hayırsever Emriye Açıkel ve Zekiye Açıkel Coşkun tarafından yaptırılan Kemal Açıkel Aile sağlığı Merkezi ile 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılış programına Ordu Valisi Muammer Erol’da katıldı.

Fatsa İlçesi Fatih mahallesinde  gerçekleştirilen programda Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Celal  Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, Fatsa Kaymakamı  Avni Kula, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Dr. Öğretim Üyesi Üyesi İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün, sağlık çalışanları ile hayırsever Zekiye Açıkel Coşkun ve Emriye  Açıkel hazır bulundu.

Hayırsever Emriye Açıkel ile Zekiye Açıkel Coşkun tarafından yaptırılan Kemal Açıkel Aile sağlığı Merkezi ile 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılış programında bir konuşma yapan Dr. Öğretim Üyesi İl Sağlık Müdürü Dursun Tüzün, "Hayırsever ailemize teşekkür ediyorum. Binanın yapılışında içinde ne sıkıntı olursa hayırseverimiz sahip çıkıyor, eksiklerimizi tamamlıyor. Hayırseverlerin sayısının artmasını istiyoruz" diye konuştu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ise konuşmasında, "Zekiye Hanım hayırlı bir evlat olduğunu babasına gösterdi ve böylesine bir hayır yatırımını şehrimize kazandırdı. Rabbim annesine sağlıklı uzun ömürler versin" dedi.

Güzel bir çalışma olduğunu ve devamının geleceğini söyleyen Hayırsever Zekiye Açıkel Coşkun ise "Desteğini hiçbir zaman  esirgemeyen hem hastane personelimize, hem  resmi kurumlarımıza, hem de yakın arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah herkese nasip etsin. Güzel bir duygu" diyerek, duygularını dile getirdi.

Konuşmaların  ardından, Vali Muammer Erol, hayırsever Zekiye Açıkel Coşkun, Emriye  Açıkel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Aile sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun açılış kurdelesini kesti. Aile sağlığı Merkezi ile 112  Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu gezerek bilgi aldı. Hayırsever aileye katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Hayırseverler tarafından yaptırılan bina, 6 aile hekimi hekimliği aile sağlığı merkezi ve bir birim, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu binası olacak şekilde vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

 

 

Anahtar Kelimeler : ALKIŞLAR, HAYIRSEVER, AÇIKEL, AİLESİNE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız