HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 11:48

OAL İNANDI VE BAŞARDI!

ÖSYM sonuçları okulların sistemine düştü. Açıklanan sonuçlar üzerine gözler yıl boyunca huzurun ve başarının adresi sloganıyla hareket eden Ordu Anadolu Lisesine (OAL) çevrildi.  
OAL İNANDI VE BAŞARDI!

ÖSYM sonuçları okulların sistemine düştü. Açıklanan sonuçlar üzerine gözler yıl boyunca huzurun ve başarının adresi sloganıyla hareket eden Ordu Anadolu Lisesine (OAL) çevrildi.

 

İlk 5.000’de 5 derece, ilk 10.000’de 11 derece, ilk 20.000’de 22 derece ve ilk 50.000’de 54 derece yakalayan OAL’in ÖSYM sonuçlarında da ortaya koymuş olduğu üstün performans öğrenci velileri tarafından takdirle karşılandı.

 

“BİR GÖNÜL İNCELİĞİDİR”

 

OAL Müdürü Bilal Şahin ise sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek duygularını şu şekilde paylaştı; “Sonuçları gördüğümüzde Anadolu Lisesi Ailemizle birkez daha gurur duydum. Bir gönül inceliğidir insanlara değerli olduğunu hissettirmek.

 

“ARTILARIMIZ OLDUĞUNU GÖRDÜK”

 

Kendinizi başarılı buluyormusunuz gibi sorular yerine "Sizlere inanıyorum daha iyisini nasıl yapabiliriz" diyerek çıktığımız yolda öğretmenlerimizin özverili çalışmaları öğrencilerimizin gayretleri neticesinde ilk 50.000 de 54 öğrenciyle son iki yılın toplam 50.000 deki öğrenci sayısına yaklaştık yetermi? Tabiki hayır. Hedef belli Ülkemizin güzide Anadolu Liselerinden hiçbir eksiğimiz yokken artılarımız olduğunu gördük. 

 

“BİZ BİR GÜVEN KAPISIYIZ”

 

Ne diyorsak o! Siz karşınızdakine değerli olduğunu hissettirin başarı kendiliğinden geliyor. Bizler onu başardık ki bu yaz sıcağında öğretmen arkadaşlarımız yaz kursları için zaman,süre gözetmeksizin geleceğimiz gençlerimizle beraber okulumuzda yaz kurslarında emek veriyorlar kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Gençlerimiz için biz bir güven kapısıyız. Ordu Anadolu Lisesi huzurun ve başarının adresidir” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : OAL, İNANDI, VE, BAŞARDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız