HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 15:31

HAYALDİ GERÇEK OLUYOR!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, doğalgaz çalışmalarının başlatılacağı ilçe
HAYALDİ GERÇEK OLUYOR!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişim ve çalışmaları ile yatırım programına aldırdığı ilçelerde doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, doğalgaz çalışmalarının başlatılacağı ilçelerde ise ön hazırlık çalışmaları sürüyor.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı döneminde ülke genelinde doğalgazın yayılmasında rol oynayan ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilçelerin doğalgaza kavuşması için bütün girişimleri yapacağını ifade eden Başkan Güler, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslar ve girişimlerle bu sözünü yerine getiriyor. Yapılan görüşmeler sonrası AKSA firması Gürgentepe ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmaları öncesi yer tespit çalışmasını tamamladı.

DOĞALGAZ YER TESPİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İlçede yapılacak olan doğalgaz çalışmaları öncesinde AKSA firması tarafından doğalgaz yer tespit çalışmaları tamamlanarak onayladı. Yapılan çalışmaları sonucunda ilçede önümüzdeki aylarda doğalgaz boru hattı için ilk kazmanın vurulması bekleniyor.

BAŞKAN HİLMİ GÜLER, SEÇİM DÖNEMİNDE SÖZ VERMİŞTİ

Doğalgaz sözünü 31 Mart Yerel Seçimlerinde söz veren Başkan Hilmi Güler, Gürgentepe ilçesine verdiği bu sözü de yerine getirmiş olacak.

 

 Bu çalışma haricinde ilçeye verdiği sözlerden olan dış cephe giydirme ve meydan düzenleme çalışmaları da tamamlayarak hizmete alındı. Yapılacak bu hizmet ile birlikte Başkan Güler’in ilçeye verdiği ve seçimden sonra hemen yapılacak dediği 3 önemli projede hayata geçirilmiş oldu.

DOĞALGAZLI İLÇE SAYISI 11 OLDU

Doğalgazın kırsal ilçelerde de kullanılması için başlattığı çalışmaları hız kesmeden sürdüren Başkan Güler Aybastı, Korgan, Kumru, Gölköy ve Kabadüz ilçelerini doğalgaz konforu ile buluşturdu. Bu ilçelerde bazı ev ve iş yerlerine doğalgaz akışı sağlanırken diğer meskenlerde çalışmalar hızla sürüyor.

Daha önce sahil bandı ile sınırlı kalan doğalgaz, Başkan Güler’in çabalarıyla 11 ilçede kullanılmaya başlandı. Yapılacak yeni yatırım programları ile ilçe sayısının ilerleyen aylarda daha da artması planlanıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Doğalgaz konforunun ulaştığı ilçelerdeki vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Bizim için hayal olan bir çalışmaydı. Yıllardır söyleniyordu. Ancak bir çalışma yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesi böyle bir vaat vermişti. Sözünü yerine getirdi. İlçemiz adına çok önemli bir çalışma. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : HAYALDİ, GERÇEK, OLUYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız