HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 12:39

FATSA'DA TAM DONANIMLI GENÇLİK MERKEZİ

Fatsa Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yapımına başlanan Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Gençlerin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu merkez, ilçeye
FATSA'DA TAM DONANIMLI GENÇLİK MERKEZİ

Fatsa Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle yapımına başlanan Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Gençlerin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek olan bu merkez, ilçeye büyük değer katacak. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, gençlerin kültürel ve sosyal anlamda büyük bir değişim yaşayacağını belirterek, merkezin yakın bir zamanda açılacağını duyurdu.

 “KÜLTÜREL VE SOSYAL FAALİYETLERİN MERKEZİ, FATSA GENÇLİK MERKEZİ”

Başkan Kibar, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Gençlerimiz kültürel ve sosyal anlamda değişimi yaşayacak. Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’nde her şey düşünüldü. 7 derslik, 1 kütüphane ve 1 konferans salonu ile gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerine en iyi şekilde hizmet verecek. Bu merkez, ilçemizin kültürel ve sosyal anlamdaki eksiğini gidermiş olacak. Tam donanımlı gençlik merkezimiz, başta gençlerimize, ardından Fatsa’mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Gençlik Merkezi, gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek olacak çeşitli olanaklar sunacak. İç düzenlemelerin tamamlanmasının ardından yapılacak olan açılışla birlikte, merkezin ilçeye kazandıracağı değer daha net bir şekilde görülecek. Fatsalı gençler, bu merkezde bir araya gelerek, kültürel ve sosyal aktivitelerle donanımlı bir şekilde yetişecekler.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA'DA, TAM, DONANIMLI, GENÇLİK, MERKEZİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız