HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
31 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 12:36

MÜDÜR ORTATEPE’DEN VALİ EROL’A VEDA ZİYARETİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu’nun 23 Temmuz 2024 tarihinde yapılan toplantısında alınan kararla kapatılan 13 şubeden birisi olan Ordu Şubesinin Müdürü İbrahim Ortatepe, Vali Muammer Erol’a veda ziyaretinde bulundu. Basın İlan
MÜDÜR ORTATEPE’DEN VALİ EROL’A VEDA ZİYARETİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim Kurulu’nun 23 Temmuz 2024 tarihinde yapılan toplantısında alınan kararla kapatılan 13 şubeden birisi olan Ordu Şubesinin Müdürü İbrahim Ortatepe, Vali Muammer Erol’a veda ziyaretinde bulundu.


Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü İbrahim Ortatepe, Ordu’daki görev süresi içerisinde her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

Basın İlan Kurumu’nun bazı şubelerinin kapatılması ve bundan sonraki hizmet süreci hakkında da Vali Muammer Erol’a bilgi veren İbrahim Ortatepe, “Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulumuz, 2023 yılı içerisinde Kurumun donanımlarının yenilenmesi, veri depolama kapasitesinin artırılması, yazılım güvenliği uygulamalarının geliştirilmesi ve kullanılmakta olan yazılımların daha da iyileştirilerek hızlandırılmasını göz önüne alarak, idari işleyişteki usul ekonomisi ve kamu harcamalarında tasarruf ile idarenin bütünlüğü ve ölçülülük ilkeleri ışığında Anayasa’dan kaynaklanan idarenin yerindelik hakkına istinaden güne uygun yeni bir takım organizasyonel düzenlemeler yapılmasının zorunlu hale geldiği gerekçesiyle Türkiye genelindeki 13 şubesinin kapatılması kararı aldı. Ordu Şubesi de kapatılmasına karar verilen şubelerden birisi oldu. Kapatılan 13 şube müdürlükleri bugün son mesaisini yapacaklar. Ordu Şubesi de, Ordu’ya coğrafi açıdan en yakın il olan Samsun Şubesine bağlandı. 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren Ordu’daki resmi ilan ve reklam işlemleri Samsun Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülecektir” dedi.

Vali Muammer Erol da alınan kararın hayırlı olmasını dileyerek, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü İbrahim Ortatepe’ye bundan sonraki görevinde başarılar ve kolaylıklar temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, ORTATEPE’DEN, VALİ, EROL’A, VEDA, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız