HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı Saat: 14:45

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE

Ordu’da son bir hafta içerisinde yapılan arama ve operasyonlar çok sayıda uyutucu madde ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonlarda 19 gram Sentetik Kannabinoid, 102 gram Metamfetamin, 177 adet Ecstasy ve 2 kök Kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili olduğu belirlenen 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

            Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışma kapsamında (2) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (60) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmışlardır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (29) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

            Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada toplam (8) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

 

           Başka bir birim tarafından bir şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada (177) adet Ecstasy hap ve (2) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; koni ile ilgili olarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden, uyuşturucu madde kullanmaktan ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefetten dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmış ve şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

           Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir çalışma kapsamında (3) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak ayrı ayrı ikametlerde arama yapılmış, aramalarda (19) gr. Sentetik Kannabinoid maddesi ele geçirilmiştir. Haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem başlatılan şüpheli şahıslardan (1)’ i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 2 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.”

        

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCU, TACİRLERİNE, DARBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız