HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 15:32

ORDULULAR YAYLALARA AKIN ETTİ

Ordu’nun doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Gölköy Uluvahta Yaylasında düzenlenen festival binleri ağırladı. Festivale katılan ve coşkuyla karşılanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ise ilgi yo
ORDULULAR YAYLALARA AKIN ETTİ

Ordu’nun doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Gölköy Uluvahta Yaylasında düzenlenen festival binleri ağırladı. Festivale katılan ve coşkuyla karşılanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ise ilgi yoğun oldu.

 

“3 ay değil 12 ay Ordu” sloganı ile Ordu’nun turizmde zirve yapması için yoğun çalışmalar sergileyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hafta sonunu yayla festivalleri ile geçirdi. Cumartesi Çambaşı yaylasındaki coşkuya ortak olan Başkan Güler, Pazar gününü ise yine Büyükşehir Belediyesi ile Gölköy Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Geleneksel Gölköy Uluvahta Yayla Festivali’nde geçirdi. Başkan Güler’in yanı sıra Ordu Valisi Muammer Erol ve protokol üyelerinin de katıldığı festivale il içinden ve il dışından binler akın etti.

 

BAŞKAN GÜLER: “ULUVAHTA’YI GELENEKSEL TÜRK SPORLARININ MERKEZİ YAPACAĞIZ”

 

Geleneksel Gölköy Uluvahta Yayla Festivalinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta yaylasını adından sıkça söz ettirecek bir merkez haline getireceklerini söyledi.

Ordu yaylalarının eşsiz güzelliklere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Güler, “Valimiz ve Milletvekillerimiz ile Ordu için hizmet yarışına girdik. Belediye Başkanımız Fikri Uludağ ile birlikte Gölköy’e de güzel çalışmalar yapıyoruz. Uluvahta yaylasında geleneksel Türk sporların yapıldığı bir spor merkezi kuracağız. Burası ciritlerle, atlarla, güreş müsabakalarıyla mükemmel bir yer haline gelecek. Allah yaylalarımızı özene bezene yaratmış. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet bizden mutlu olmak sizden” dedi.

 

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’da konuşmasında hem Gölköy’e yaptığı yatırımlar hem de festivale verdiği desteklerden dolayı Başkan Güler’e teşekkür etti.

 

ÖYKÜ GÜRMAN ULUVAHTA’YI COŞTURDU

 

Festival kapsamında birçok sanatçının katılımıyla çeşitli konserler düzenlendi. Yoğun katılım ile gerçekleşen festivalde ünlü sanatçı Öykü Gürman sevenleri ile buluştu. Alanı dolduran binlerce vatandaş, Gürman’ın seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E YOĞUN İLGİ

 

Düzenlenen festival sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e vatandaşların ilgisi de yoğun oldu. Festival alanını gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güler, istekte bulunan herkesle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

 

Öte yandan Uluvahta’nın yanı sıra Çambaşı yaylasında da düzenlenen festival 2. gün etkinliklerinin ardından sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDULULAR, YAYLALARA, AKIN, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız