HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:11

YAZ SPOR OKULU HARIL HARIL

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz futbol okulu çalışmalarına devam eden Ünye Futbol Kulübü’nde yaz okulu kayıtları sürüyor. 2023-2024 sezonunda katıldıkları her kategoride adından başarı ile söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nü
YAZ SPOR OKULU HARIL HARIL

Okulların kapanmasıyla birlikte yaz futbol okulu çalışmalarına devam eden Ünye Futbol Kulübü’nde yaz okulu kayıtları sürüyor.

2023-2024 sezonunda katıldıkları her kategoride adından başarı ile söz ettiren Ünye Futbol Kulübü’nün lisanslı sporcu grupları çalışmalarına ara verirken, futbol okulunda ise yeni yetenekler keşfedilmeye devam ediliyor.

Lisanslı gruplara katılacak isimleri belirlemek ve onları Türk futboluna kazandırmak üzere yaz döneminde de çalışmalarını sürdüren mavi-siyahlı kulüpte amaç; hem çocukların en büyük ihtiyacı olan hareket kabiliyetlerini geliştirmek, hem de onların futbolcu olma hayallerini yardımcı olmak.

Bu arada Erkek ve kız sporcular için kayıtların devam ettiği Ünye Futbol Kulübünde yaz döneminde tecrübeli antrenörler, minik sporcularını bekliyor.

Öte  yandan 5-14 yaş arası sporcuların yer alacağı Ünye Futbol Kulübü Yaz Futbol Okulu çalışmaları Gölevi mahallesinde bulunan Olimpiyat Spor Tesislerinde devam ediyor. İsteyenlere servis hizmeti de sağlanıyor.

 

Anahtar Kelimeler : YAZ, SPOR, OKULU, HARIL

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız